Rochii de seara lung

1

Love

0

Comments

77

Views

About This Palette

By moda60

Mar 21, 2014
with Basic Palette Maker
77 COLOURlovers viewed this page and think moda60 is el primo.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Cu alte cuvinte, o lady tricot de sus pana jos. Articol informativ Rochii de seara lungi Iar aceasta colectie propune intr-adevar mai mult decat niste tinute in care designerul s-a jucat cu volumele. Iar originalitatea sa a constat in neasteptata imbinare a unui stil clasic, minimalist, cu accesorii de inspiratie baroca, ultrafeminine, ce incalzeau severitatea croielilor si texturilor. Himation-ul nu putea fi folosit de catre soldati, si mai ales de catre calareti, deoarece impiedeca prea mult miscarile. Gandita pe doua planuri, trecut si prezent, expozitia a prezentat cele mai reprezentative tinute, precum si referiri la cateva dintre momentele care au marcat moda mondiala (caderea lui Naomi Campbell de pe pantofii-platforma, deschiderea primului magazin Westwood, rochiile purtate de Vivienne la cateva dintre rarele evenimente la care participa). Sigur vei gasi rochia perfecta de Toata lumea uraste masurile, iar cand vine vorba de rochia de cocktail iti vine s-o iei la sanatoasa, deoarece pentru o astfel de piesa vestimentara iti trebuie ori masura perfecta ori o forma de zile mari. Putem spune chiar ca textilele au fost studiate mai ni1 decat costumele, datorita muzeelor fondate in orasele care traiesc din industfia textila. Deoarece viata acestui designer se duce intre doua avioane, intre doua destinatii, am putut sa o intalnesc doar la Londra, cu ocazia lansarii noii linii JUNK.

Rochii de seara lungi

Efectul bailor de lapte a fost de altfel cunoscut nu numai de Popeea sau, mai tarziu, de imparateasa Teodora, ci de toate pretioasele. Click aici - Aplica spuma sau ceara preferata pentru a ajuta definirea buclelor. Rochii de seara lungi Aceasta tendinta simbolizeaza si o anumita democratizare a costumului. Iar Atom, costumul numit asa fiindca era mult mai restrans, ca dimensiuni, fata de restul pieselor pentru plaja, a fost sursa de inspiratie a bombei care avea sa dezbrace femeile si sa starneasca scandaluri dupa scandaluri. Dupa cum bine se stie, sandalele pot fi combinate cu usurinta cu aproape orice tinuta. Era epoca in care formele costumului cunosteau o simplificare. Statele Unite sunt in plin razboi rece cu Rusia, razboiul din Vietnam genereaza proteste tot mai inversunate, Kennedy e asasinat, apoi ii urmeaza Martin Luther King. Fashion ManiaCa orice tinere bogate care se respecta, surorile sunt pasionate mai mult de moda decat de cariera lor. CoafuraParul a fost si el atins de nebunia volumului.

Femeile puteau acum sa se invaluie, la propriu, din cap si pana-n picioare, in acest stil special si elegant. Rochii de seara lungi Accesoriile care merg de minune cu o tinuta in Printre bijuteriile in tendinte in 2007 se numara si colierele cu pietre semipretioase colorate. Asta, si daca vreodata va indoiti ca sunteti privita ca si cum nu aveti un stil personal, incercati sa Moda -> Fashion shoes 2008/2009 by Mihaela Glavan moda pantofi cizme fashion 2008 2009Designerul de incaltaminte, Prezentarea de moda a Mihaelei Glavan, a avut loc miercuri 16 aprilie, Tinutele purtate de topmodelele prezentarii au fost semnate de catre La eveniment a participat si Sheikul Sharjahului (Emiratele Arabe Unite), Faisal Alqassemi, care va deschide in Dubai un magazin Colectia de incaltaminte toamna-iarna 2008-2009 Mihaela Glavan Mihaela Glavan pune mare accent atat pe croiul pantofilor, cat si pe acesoriile care dau un plus de valoare estetica incaltamintei. Alfel, e o tinuta periculoasa si un singur detaliu scapat din vedere, cum ar fi un pas gresit, o poate distinge. Daca te-ai hotarat sa faci o plimbare intr-o seara racoroasa poti purta un sal care iti acopera capul si ajunge pana sub solduri.

Rochii de seara lungi

Si unde este crima? Cine moare sau cine va muri? Cine a fost mazilit? Unde este Agatha Christie sa ne dezvaluie misterele?in Romania invatam cu nesfarsita silinta sa repetam ceea ce se intampla in moda internationala. in perioada Primului Razboi Mondial hainele feminine s-au simplificat. Rochii de seara lungi Cele mai importante culori folosite vor fi orange, roz, negru, alb, gri, maro, argintiu si auriu. Probabil ca una dintre cele mai cunoscute realizari este seria de portrete ale printesei Diana, pe care a fotografiat-o cu putin inainte de moarte. Colectiile sale, desi putine la numar, au avut mereu ceva special, ridicandu-se peste influentele marilor nume din moda, peste liniile trasate de trenduri si peste inputurile socante la care au apelat altii pentru a iesi din anonimat. il poate pune in valoare.

Colors

War-Stained Spikes

F6D9B7

Hex

246,217,183

RGB

1

Love

127

Views

0

Favorites

0

Comments

undertone

E2C4A5

Hex

226,196,165

RGB

0

Loves

20

Views

0

Favorites

0

Comments

Skin of the heart

F4DBCB

Hex

244,219,203

RGB

0

Loves

64

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to moda60.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.