�ncaltaminte Dama o

4

Loves

4

Comments

50

Views

About This Palette

50 COLOURlovers viewed this page and think dominiccafetelort is perfection embodied.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

I-MOO

Colors

pxero

710B14

Hex

113,11,20

RGB

0

Loves

18

Views

0

Favorites

0

Comments

pxeroa

6D0116

Hex

109,1,22

RGB

0

Loves

11

Views

0

Favorites

0

Comments

crimson

750F05

Hex

117,15,5

RGB

0

Loves

133

Views

0

Favorites

0

Comments
4 Comments
Showing 1 - 4 of 4 Comments

Dasha Genti Daca in urma cu cativa ani nu prea puteai iesi in lume fara sa ai la tine macar un diamant, anii '60 aduc mult plastic, forme scoase din cartea de geometrie, jocuri de alb-negru - efectul este cautat in mod special si prin cele mai neconventionale mijloace. In mod sigur nu veti trece neobservata datorita accesoriilor elegante ce leaga cupele. Femeile vor fi incurajate sa-si valorifice cat mai bine aptitudinile. Le iubesc, sunt actuale - nu numai simplul colier, ci si aglomerarile de perle amestecate cu alte bijuterii, marturisea acesta.

Camasa Lunga

Moda nu e niciodata in criza, pentru ca hainele vor fiintotdeauna necesare. Modelele de succes ale vremii au contribuit la aceasta miscare, promovand o abordare sanatoasa a frumusetii si senzualitatii. Alaturi de pitonii din anii trecuti, care si-au dat obstescul sfarsit de dragul picioarelor noastre, menajeria a fost imbogatita si de foci, struti si chiar pesti. Cele din prima categorie sunt dintr-o singura bucata si realizate astfel incat sa ofere rapiditate la inot.

Topuri si top-modeleAlaturi de Diana Dondoe si Elena Baguci, o alta romanca s-a impus in circuitul modellingului international. Ca si in cazul costumului, diferentierea se face prin calitate, realizarea manuala a pantofilor indicand un stil de viata exclusivist si potenta finaciara. Genti Reduceri Suntem curioase sa stim cu ti-a mers asa ca asteptam sa ne povestesti. Cel putin in mediul executive si politic.

Camasi Verzi

Din anii de pribegie pastreaza amintirea micilor ateliere de artizanat aflate la periferia Milano-ului si se decide sa promoveze ideea de rustic. Se pare insa ca primele tocuri de acest gen Tendinte hot 2013 : Revenirea tocurilor cui si mosorel - kitten heels Tocurile cui si mosorel, numite pompos si la noi, mai nou, tot kitten heels de catre jurnalistele din lumea modei online care de-abia si-au luat bacalaureatul (si pe acela cu greu), au fost, probabil, cel mai controversat tip de tocuri din toate timpulrile, datorita inaltimii lor inselatoare. in exterior - stralucire oricand .

Imbracaminte On Line Aproape matematic. Accesoriile joaca un rol foarte important de data aceasta, iar bijuteriile au fost scoase din seifuri si abordate in cantitati deloc neglijabile. Se purtau pantofii cu varf foarte ascutit, a la poulaine, numiti asa din motive necunoscute, caci, contrar legendei, aceasta moda n-a existat niciodata in Polonia.

Pantofi Cu Sireturi

colectie. Chiar daca topurile scurte par a fi foarte casual, se pot potrivi si tinutelor de seara. ce posete se poarta in sezonul toamna-iarna 2006-2007, catalog poze posete 2007Gandeste-te Decide care va fi forma posetei tale luand in considerare ce vei purta Ar putea fi numai un telefon mobil, cartea de credit, lucruri pentru Insa, daca crezi ca vezi purta in ea lucruri mai mari, atunci iti poti Asigura-te ca marimea posetei tale este in deplina concordanta cu dimensiunile tale.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

Palette License

  • Credit must be given to dominiccafetelort.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.