Sacou Barbati pentr

4

Loves

3

Comments

51

Views

About This Palette

51 COLOURlovers viewed this page and think gentidama201334 is el primo.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

I-MOO

Colors

LIMÓN REAL

E3FB38

Hex

227,251,56

RGB

0

Loves

19

Views

0

Favorites

0

Comments

fhsdj

by kiyy

C2ED4B

Hex

194,237,75

RGB

0

Loves

9

Views

0

Favorites

0

Comments

On it's way out

BED334

Hex

190,211,52

RGB

0

Loves

48

Views

0

Favorites

0

Comments
3 Comments
Showing 1 - 3 of 3 Comments

Genti Sfat 1: Nu te grabi Putine femei poarta palarii in viata de zi cu zi. Justin Timberlake, Pharell Williams si Timbaland au fost, nu intamplator, chemati la apel de cea mai influenta si de nerefuzat autoritate in materie de muzica. Principiile demnitatii si al indepartarii de moda, care au dus la formarea costumelor speciale pentru clerici, se afla si la originea hainelor profesorilor, care, in amintirea timpului cand invatamantul era sub autoritatea Bisericii, au pastrat tinute asemanatoare celor ecleziastice. Pe langa ele iti poti cumpara accesorii in culorile ce se vor purta acest sezon si poti spune ca esti la moda .

Camasi De In

Ce parere ai despre tine? Daca alegi sa iti croiesti singura bluza vei fi sigura ca va fi exact asa cum o vrei tu. Se poarta mai ales in cazul jachetelor, paltoanelor si a puloverelor, care trebuie sa fie cat mai pufoase, o imitatie a Combinatiile de alb cu negru sunt un must-have al iernii, mai ales in tinutele business. Pentru ea numai clipa conteaza. Epoca MiniDe la inaltimea indiscutabilului haute couture, acolo unde nume precum Andre Courreges (1965) si Pierre Cardin (Space Age Collection, 1964) le-au plasat, fustele si rochiile mini au avut doar un pas pana a intra in pret-a-porter, influentand astfel parcursul modei.

Am vrut s-o dedic tarii mele, ai carei oameni renasteau, voiau sa danseze, sa petreaca, sa iasa, voiau soarele, marturiseste Elie Saab. Pantofi Corai Este o coafura lejera si stilata. Se pare insa ca aceste vedete prefera sa prezinte mai ales rochiile de mireasa ale colectiilor . Aplauze la scena deschisa, staruri de prim rang in primul rand al prezentarii, cronici laudative in marile reviste de moda, toate acestea confirma succesul tanarului designer si pun casa Givenchy in avangarda stilului.

Balerini Dama

Hai sa ne jucam putin cu nuantele cele mai Este o culoare foarte folosita de catre marii designeri deaorece este neutra si poate fi asortata cu orice. Trebuie doar sa ai grija de sensibilitatea lor, iar restul e ca si un. Circul modeiLa o privire superficiala, lumea modei seamana cu un cocktail imbietor de fete frumoase, designeri cu personalitati puternice, excentrici (mai mult sau mai putin autentici), fashion victims si, nu in ultimul rand.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

Palette License

  • Credit must be given to gentidama201334.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.