Carbotti Camasi pan

1

Love

0

Comments

29

Views

About This Palette

29 COLOURlovers viewed this page and think ghenadieahorei97 knows all the tricks.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Camasi Dama Elegante La ceremonii, peste kimono se purta o haina de matase transparenta, lunga pana la genunchi, iar la marile ceremonii se purta un fel de pantalon foarte larg, in care intra kimono-ul strans in talie cu ajutorul a doua cordoane. Celebrele modele de sarafane purtate de Jackie sunt extrem de trendy in moda anului 2008. Siteul meu (De exemplu, centironul a disparut din tinuta ofiterilor francezi in ziua in care generalul de Gaulle, nemaiputandu-l purta din cauza ca se ingrasase, 1-a supri-mat din armata franceza.

Carbotti Camasi

Daca e purtata cu blugi sau pantaloni. Croieli drepte, haine mai degraba stramte - inviorate de prezenta cate unui bolero sau a volanelor in partea superioara - decolteuri in V. Noii femei ii va fi asociata o noua tinuta.

Garzile personale au ramas, de atunci, daca nu grupuri de elita, cel putin grupuri ce poarta o tinuta impecabila si flatanta. Astfel, Burberry, aflat la prima lui prezentare pe catwalk, prin designerul casei, Roberto Menichetti, a adus in fata celor trei importanti editori de moda aflati in sala (Alexandra Shulman, Anna Wintour si Franca Sozzani) o colectie in care a imbinat elemente din colectii mai vechi cu elemente de vestimentatie ecvestra si de motocros. Trebuie sa te imbraci in asa fel incat sa nu eclipsezi colectia , puncta si Stella Beatles McCartney.

Croieli conservatoare cu linii moderne, culori clasice cu nuante nebunesti, dar mai ales texturi diferite - poliester cu stofa, nailon de parasuta cu blana de nurca, diferite tipuri de matase. Vopsitoriile de scarlata formau corporatii speciale, la Venetia, Montpellier si Marsilia. Presa a luat act de declaratia - sa recunoastem, incendiara -, a aparent fragilei englezoaice si a inceput sa o alinte Stella-creatoarea-rochiei-de-mireasa-a- -Madonnei , Stella-cea-simpla , Simfonia-rock a modei franceze sau, pur si simplu, Stella. El i-a pus mai bine in evidenta valoarea pornind de la stilul european, pe care apoi a brodat cu multa pasiune, in locurile esentiale, elementele aducatoare de caldura ale Orientului.

Colors

tnsxk

6BBB53

Hex

107,187,83

RGB

0

Loves

15

Views

0

Favorites

0

Comments

bliss

74BF52

Hex

116,191,82

RGB

0

Loves

22

Views

0

Favorites

0

Comments

putting green

60B555

Hex

96,181,85

RGB

0

Loves

52

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to ghenadieahorei97.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.