Posete Dama 2013 ci

1

Love

0

Comments

44

Views

About This Palette

By mode1608

Jun 12, 2014
with Basic Palette Maker
44 COLOURlovers viewed this page and think mode1608 is the cat's pajamas.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Detaliile decorative si executiile sunt realizate intr-un echilibru perfect intre stilul modern si particularitatile unei mode apuse. Sub Ludovic al XV-lea moda a fost destul de gratioasa. Iar aici putem face si diferenta dintre buni si prosti . Animal printurile sunt si ele bine primite in lumea celebritatilor, la fel ca si suprapunerile, a se vedea Cindy Crawford, cu rochie peste jeansi.

Genti De Vanzare

Poate crezi ca sunt potriviti pentru a fi purtati fotografii cizme moda toamna-iarna 2006-2007Chiar daca temperatura este inca de peste 30 de grade am inceput deja sa ne gandim la Mai mult ca sigur vreti sa stiti ce trenduri au fost propuse de marii Toamna aceasta vom avea foarte multe modele din care sa ne alegem Cizmele foarte inalte si ghetele vor fi cele mai purtate modele de Vom intalni o multime de cizme si de ghete de diferite culori, cu sau fara tocuri, insa cele mai cautate vor fi cizmele a caror inaltime Sandalele se vor purta si toamna, insa numai la inceput cand vremea va fi inca potrivita pentru a nu ne ingheta picioarele. Si Christian Dior a intuit ascunsele dorinte ale femeilor pe care le-a imbracat: pentru Edith Piaf - rochia neagra, pentru Marlene Dietrich - faimosii sai pantaloni, pentru Ava Gardner - haina inflorata, pentru Olivia de Havilland - rochia de bal. Si atunci incepi sa-ti pui intrebari, dar si sa gasesti explicatii in cazuri precum al lui Versace, unde pseudoamantul si-a omorat idolul imbracat, se pare, intr-o tinuta. Mai degraba criticata decat laudata, Paris si-a vazut mai departe de visul ei, stiind ca bad publicity is better than no publicity: faptul ca se remarca drept reprezentanta unui stil de viata de-a dreptul superficial si decadent, cu nopti petrecute dansand pe banchetele cluburilor in compania cocktailurilor alcoolice, nu era decat o incercare de a se autopromova sub marca personala.

Pantofi Cu Platforma

De fapt, o geanta Kelly, caci asa i-a ramas numele, iar casa Hermes a transformat-o intr-o istorie de mare succes. Genti Piele Ecologica Corsetul - element de lux, dar si de fericire al doctorilor innebuniti in acea perioada de miile de lesinuri pe care el le provoca - face parte acum din garderoba oricarei victime a modei care se respecta. Esti o persoana care merge la lucru si trebuie sa arati ca atare. Click aici

Genti Replica

Contractul resemnat are valoarea de 14 milioane de dolari, cate 1 milion pentru fiecare dintre campanii. Fie ca preferi una cu maneca scurta sau una cu bretele, efectul va fi acelasi. De multe ori, poate fi o chestiune.

Posete Dama 2013

B. Japonezele incaltate cu pantofi cu doua numere mai mari, purtati doar pentru ca in interiorul lor scrie Choo sau alt nume de rasunet, palariile semnate invariabil Philip Treacy sau Stephen Jones, rochiile de seara purtate la ora 11 dimineata, diamantele purtate la micul dejun, machiajul de gheisa la intalniri de afaceri sunt doar cateva exemple. Trebuie mentionat ca aztecii nu cunosteau nici nasturele, nici agrafa. Bumbacul a ajuns in coloniile engleze de pe continentul american la inceputul secolului al XVII-lea, mai ales in statele din Sud, unde conditiile pentru cultivarea sa erau favorabile.

Spre a o evidentia mai bine, creatorii de moda folosesc din plin curele si brauri. Femeile inalte ar trebui sa poarte genti mai mari. Sa le protejez de ridicol, sa le dau libertatea de a fi ele insele.

Colors

Iste

DC6BA0

Hex

220,107,160

RGB

0

Loves

21

Views

0

Favorites

0

Comments

Pink Rose Petals

ED6FED

Hex

237,111,237

RGB

1

Love

32

Views

0

Favorites

0

Comments

Enjoy my fat

EA81A0

Hex

234,129,160

RGB

0

Loves

11

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to mode1608.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.