Genti dama

2

Loves

0

Comments

33

Views

About This Palette

By mode2001

Mar 24, 2014
with Basic Palette Maker
33 COLOURlovers viewed this page and think mode2001 is The One.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Asa cum muzica britanica invadase scenele americane, televiziunea vine de peste ocean si cucereste Marea Britanie mai intai, apoi intreaga Europa. Genti dama Se purtau palarii innodate sub barbie si cu voalete mai mult sau mai putin vaste, ce acopereau fata. Haute couture pariziana a pastrat pana astazi traditia de a incheia prezentarea colectiilor cu o rochie de mireasa. Dar cand palariile au devenit mai elegante, au fost cautate paie de grau mai fine.

Genti dama

Dar este acceptata orice culoare care se integreaza in ansamblul tinutei. Alte sfaturi aici Genti dama Banton este si unul dintre pionierii care au facut trecerea catre filmul in culori, delicata din doua puncte de vedere: vocile starurilor si culorile costumelor. Frumusetea este peste tot, sau cel putin asa considera McQueen, si de aceea si-a propus ca prin spectacolele sale sa sparga niste tabuuri. It takes two (1995) a fost urmat de Two of a Kind (1998), The Amazing Adventures ofMary Kate and Ashley (2000) si de So Little Time (2001). Tanara Casa de moda a lui Pierre Balmain, fondata in 1945, incerca sa-si satisfaca clientele in dorinta lor de a uita anii de privatiuni si angoasa. Ei au fondat religiile si au compus capodoperele. Este foarte usor si foarte amuzant.

Pentru acelea dintre noi care doresc sa para mai slabe, cele mai indicate sunt modelele intregi cu dungi verticale, insa in nici un caz cele din materiale intr-o singura culoare. (Trebuie sa spunem ca nu in toate zonele geografice ale lumii s-a intamplat la fel. Gandeste-te la brate, picioare si spate, umeri, solduri si circumferinta. Genti dama Fiind asa de competitive ca pret, cu mii de modele din care sa alegeti, nu e de mirare ca hainele retro si tricourile in particular au un asemenea succes.

Vrajitorul de la HollywoodIn 1925, pe cand terminase cel de-al 21ea sau film, Vulturul, Gilbert Adrian isi impunea deja stilul pentru care va deveni faimos: aplicatiile asimetrice si o anume lipsa de acuratete fata de perioada istorica specifica (ceea ce va deveni un trend la Hollywood). Genti dama Siluete fascinante, desprinse din trecut si reinterpretate prin prisma tendintelor momentului, rochii de bal brodate in tehnica patchwork, cu o mare atentie acordata detaliului si accesoriilor, au constituit scheletul intregului show, presa remarcand, in special, rochiile lungi cu corsete exuberante, in violet de levanti- ca, galben de floarea soarelui si rosu intens (ca macul) . Pentru a semana cu vedetele americane de cinema, cu vampele invelite in blanuri de vulpe argintie, femeile purtau pe langa corsetul elastic, ere reducea circumferinta soldurilor, un prim tip de sutien, care deriva din corsetul mamelor lor. Asa ca modelele nu sunt doar frumoase, cum multora le-ar placea sa creada . Abia in anii 9 30 au Tocmai in 1959, compania Lycra a conferit confort si eleganta accesoriului prin excelenta feminin, in timp ce in anii 9 90 scandaloasa Madonna a invadat visele barbatilor din intreaga lume dupa ce a aparut in turneul Blonde Ambition Tour cu cunoscutul corset cu Doar patru ani mai tarziu, celebrul Wonderbra, in traducere sutienul-minune, a revolutionat cu adevarat viata femeilor, dar si fanteziile erotice ale domnilor, gratie unui sistem push-up care garanta doua marimi in plus si un decolteu a la Herzigova. Colectii neasteptate, cu rabufniri de culoare si talent, tot asa cum este si spiritul Miucciei. incepe sa deseneze inspirat in primul rand de propria lui persoana, lucru pe care doar Gaultier il mai facea in acea perioada.

Genti dama

La fel ca si rosul, galbenul creaza o nota de atractie si emotie si in acelasi timp de distractie si prospetime. www.gentiDAMA.NET Iar pentru domnisoarele romantice, modele de Pentru o zi obisnuita, atunci cand razele soarelui nu iti dau pace, poti opta pentru un model mai simplu, din paie cu boruri largi in culori vii, accesorizat bineinteles cu aceleasi flori la moda in acest sezon. Genti dama Scotianul John MacArthur a avut geniala idee de a creste oi pe aceste pamanturi. in Bucuresti, noua mea casa incepand de la optsprezece ani, lucrurile parca stateau mai bine. in ultimii ani ai Vechiului Regim francez a aparut obiceiul de a-i imbraca pe copii in haine albe.

Colors

zchog

CC0D29

Hex

204,13,41

RGB

0

Loves

16

Views

0

Favorites

0

Comments

Scorpio

C60919

Hex

198,9,25

RGB

0

Loves

39

Views

0

Favorites

0

Comments

zchoga

D1172C

Hex

209,23,44

RGB

0

Loves

24

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to mode2001.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.