Magazin Braiconf

1

Love

0

Comments

33

Views

About This Palette

By mode8035

Feb 25, 2014
with Basic Palette Maker
33 COLOURlovers viewed this page and think mode8035 knocks their socks off.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Drept multumire, Jackie ii va deveni clienta fidela, prietena apropiata si sponsor al actiunilor de caritate in care Valentino a fost implicat. Pantofi De Barbati 2. Femeile iki iubesc culorile toamnei, bejul, griul, iar pentru decoruri albastrul. Alte idei pe site

Magazin Braiconf

Cel mai reprezentativ caz pentru stilul vestimentar al unei adevarate fashion victim este inegalabila Isabella Blow, muza, guru, redactor de moda, stilist, om de bine, finantator de colectii, descoperitor de talente si multe altele. Sandale Ieftine Ati ghicit: e Cameron Diaz! Si, daca vi se potriveste stilul, nu ezitati sa-l abordati. M. Mai multe informatii aici

Privit din afara, este un rasfatat. Haine Mexton Hai sa fim seriosi, chiar exista atat de multe fashion victims incat sa influenteze o industrie mondiala? Nu neg rolul lor in moda, ma bucur ca exista, dar ma si intristeaza cazurile extreme. Primul lucru pe care designerul 1-a propus a fost reintoarcerea la prototipul femeii puternice, care nu poate trece neobservata nici chiar in mijlocul unei manifestatii. Alte sfaturi aici Iubitoare de lux, Dietrich alterna intre tinutele inspirate de smochingul masculin, care ii puneau in evidenta trasaturile arhitecturale ale fetei, si cele care urmau linia Art Nouveau a pret-a-porter-ului parizian.

Bastoanele, de exemplu, abstractie facand de scurta perioada in care ele ajutau doamnele elegante sa-si mentina echilibrul pe pantofii cu tocuri foarte inalte si cu varfuri ascutite, au devenit apanajul tinerilor barbati cu maniere elegante. In plus, ele se gasesc intr-o gama larga de modele si culori si pot fi usor adaptate oricarei tinute casual-sport. Am alergat prea mult si trebuie sa ne mai uitam inapoi, in timp, din cand in cand, pentru a invata din ce s-a petrecut si apoi sa o luam de la inceput si sa ne gandim cum am putea ajunge in viitor. Semnele distinctive ale elegantelor erau evantaiul si umbrela, care le erau tinute de sclave.

Datorita soliditatii si rezistentei sale la insecte, costumele de matase s-au pastrat in numar mult mai mare decat celelalte. in 1947, New Look al lui Christian Dior intra in Cetatea Filmului si modifica structural estetica costumului de film. Astazi, fermoarul a inlocuit multe alte tipuri de inchizatori, in toate domeniile vestimentare. Pe strada femeile revendicau modernitatea, mai ales ca in 1938 in Statele Unite ale Americii se crease ciorapul de nailon.

Colors

hcakl

A238E7

Hex

162,56,231

RGB

0

Loves

14

Views

0

Favorites

0

Comments

d632ff

D632FF

Hex

214,50,255

RGB

0

Loves

14

Views

0

Favorites

0

Comments

PINATA

C72DFF

Hex

199,45,255

RGB

1

Love

95

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to mode8035.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.