Plic Geanta

1

Love

0

Comments

87

Views

About This Palette

By moda60

Feb 9, 2014
with Basic Palette Maker
87 COLOURlovers viewed this page and think moda60 is a color lord.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Unele dispar sau sunt renovate si relansate, de multe ori, cu succes. in 1960 se purta fusta scurta cu taietura Mary Quant si se derula revolutia tesaturilor sintetice. Posete Cluj in mod paradoxal, un an mult mai bogat in evenimente de moda decat 2005 sau 2006. Elie SaabSoarele de la BeirutO ploaie de raze si valuri de aur s-a revarsat in 2006 la Paris pe podiumul colectiei sale de primavara-vara 2007. Acum si aici

Plic Geanta

Poseta Plic Fibrele de lana sunt singurele care pot fi impaslite, gratie micilor solzi ce permit intrepatrunderea. Spre deosebire de imaginea pe care Tom a creat-o pentru femeia Gucci, o vedeta rock plina de temperament latin si stralucire, femeia YSL este mult mai linistita, rafinata, misterioasa, privind lumea din spatele geamurilor fumurii ale unei limuzine . Renae Lacoste Pana acum cativa ani, Lanvin era doar o alta casa de moda cu o istorie spectaculoasa, dar cu un prezent prea putin relevant. Descopera mai multe aici in schimb regele isi punea pe cap o coroana din bucati de metal, ce avea si o piatra pretioasa.

Din Piata Varsoviei cumpara asa-numitele croquets multicolore, cu care decoreaza faimoasa rochie inflorata. Posete De Vanzare Acest fapt a impulsionat-o pe Miuccia Prada sa readuca mai des in atentia cumparatoarelor gentile ce au facut cunoscuta compania in lumea intreaga, propunand in 2006 un set de geamantane de mici dimensiuni, realizate din piele de crocodil vopsita in culori tari sau din piele imprimata cu model leopard. In complexurile comerciale gasiti suficiente geci care sa se asorteze cu blugi sau pantaloni largi. Cauta mai mult

O coada de leu in spate era insemnul puterii suverane, insemn pe care Alexandru cel Mare il va prelua si el mai tarziu. Totusi, inainte de 1989 parintii erau multumiti de existenta uniformelor, deoarece ele faceau mai putin vizibile diferentele sociale, existente in ciuda propagandei oficiale care proclama egalitatea. Ea a creat un stil. Cred ca rolul a fost creat special pentru mine.

Colors

Bright Rill

6CCE90

Hex

108,206,144

RGB

1

Love

147

Views

0

Favorites

0

Comments

Bufon~

65C462

Hex

101,196,98

RGB

0

Loves

78

Views

0

Favorites

0

Comments

Hilltops

80BF69

Hex

128,191,105

RGB

0

Loves

15

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to moda60.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.