Ghete Fila

1

Love

0

Comments

20

Views

About This Palette

By moda425

Feb 2, 2014
with Basic Palette Maker
20 COLOURlovers viewed this page and think moda425 takes more than the cake.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Sub influenta creatorului Paul Poiret, desenul de moda cunoaste o perioada stralucitoare intre 1910-1925, in noul Journal des dames et des modes (1912-1914) si in revista Gazette du bonton (1912-1925). in revistele de moda fotografia a fost destul de rara pana la Primul Razboi Mondial. Primele fotografii de moda erau realizate cu o anume solemnitate, iar manechinele erau adeseori actrite. Ghete Toamna : Erau douasprezece pietre, dupa numele fiilor lui Israel; erau gravate ca niste peceti, fiecare cu numele uneia din cele douasprezece semintii. Pe pieptar au facut apoi niste lantisoare de aur curat, impletite ca niste snururi. Au facut doua ferecaturi de aur si doua verigi de aur si au pus cele doua verigi la cele doua capete ale pieptarului. Mai multe informatii aici

img



Genti Roz: Nu dispunem de documente privitoare la costumul din primele secole de dupa Hristos, dar se pare ca acesta nu a suferit schimbari prea mari. in perioada carolingiana regasim tunica scurta a barbatilor, care si-a pierdut gulerul, cu centura plasata jos si ascunsa sub pliul stofei, regasim acei pantaloni stramti ce erau prinsi prin legaturi viu colorate si mantiile drapate. Click pe site Pentru haute couture anii postbelici au constituit o perioada stralucitoare. incep sa se vanda tipare confectionerilor din lumea intreaga, acestia putandu-se folosi liber de ele, fie pentru o copie identica, fie pentru imprumutarea unui detaliu. Difuzarea accesoriilor cu marca marilor croitori devine generala: manusi, esarfe, pantofi, parfumuri si altele.

Imbracaminte De Revelion


Insa costul realizarii acestor "opere" este mult prea ridicat, iar timpul necesar acesteia nu este la indemana femeilor din ziua de azi.In intreaga lume beneficiaza astazi de realizarile sectorului haute couture doar 3.500 de persoane: 30% francezi, 5% alti europeni, 40% americani, 16% locuitori din Orientul Mijlociu si 7% locuitori din Japonia, Hong-Kong si Sin- gapore. Haine Barbati La Moda; Au fost lansate o serie intreaga de mode pentru aceasta varsta: mini, apoi maxi, coafurile cu par lung si lins, machiajele pale pentru fete, camasile pestrite, purtate deschise, bluzoanele, blugii stramti pentru baieti. Putin mai tarziu, adultii au urmat si ei aceasta miscare, adoptand tinutele respective cel putin in timpul liber. Click pe link


Camasi De Ginere: Colegiile englezesti au pastrat obiceiuri vestimentare stricte; si astazi fostii elevi poarta cravate in culorile colegiului pe care l-au absolvit. in Romania, ca de altfel in general in tarile foste socialiste, elevilor li s-a impus portul unei uniforme, uniforma la care au renuntat cat se poate de bucurosi dupa Revolutia din decembrie 1989. Dantelele, palariile cu pene, mantiile drapate s-au acomodat cu aceasta imagine. Domnia lui Ludovic al XlV-lea a schimbat insa toate aceste lucruri: imaginea stralucitoare a tanarului rege s-a substituit aceleia a "razboinicului". Istoric vorbind, este inexact si psihologic de necrezut faptul ca din ordinul suveranului croitorii ar fi impus curtenilor un costum efeminat pentru a-i determina sa nu mai mearga la razboi, asa cum a imaginat regizorul Rossellini intr-un film.

More results on: camasi barbati timisoara, magazine online haine ieftine, incaltamine dama.

Colors

orange orange

F27F24

Hex

242,127,36

RGB

0

Loves

27

Views

0

Favorites

0

Comments

ea9335

EA9335

Hex

234,147,53

RGB

0

Loves

18

Views

0

Favorites

0

Comments

f9863e

F9863E

Hex

249,134,62

RGB

0

Loves

27

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to moda425.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.