Constructii case con

0

Loves

0

Comments

153

Views

About This Palette

153 COLOURlovers viewed this page and think caseconstanta53 is a color lord.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Firme Constructii Constanta

Cel mai vechi material de constructie cunoscut este lemnul, intotdeauna la indemana si usor de prelucrat cu mijloace relativ simple.Sapaturile arheologice au dovedit ca acest material era cel mai des folosit atat in cladirea de locuinte, cat si de fortificatii si intarituri.

Vrem sa venim in ajutorul dumneavoastra cu cateva sugestii in alegerea proiectului de casa perfect pentru locuinta la care ati visat. Daca ati trecut de faza achizitionarii terenului si obtinerea actelor necesare, inseamna ca sunteti in etapa: alegerea unui proiect de casa.

Constructii Civile Constanta :Atunci cand vine vorba de constructia unei case, in calitate de beneficiar, ar fi bine ca inca de la inceput sa analizezi toate variantele si sa iti stabilesti bine prioritatile, pentru a nu avea surprize in viitor.

Constructii Constanta

Domeniul arhitectural ca stiinta, arta si estetica a spatiului este destinat, in cazul locuirii satisfacerea nevoilor si aspiratiilor materiale si spirituale ale individului dar si colectivitatii umane.

Daca vorbim de case cu subsol, fundatiile sunt de obicei tip radier general sau talpi continue sub pereti. Acesti pereti vor fi realizati obligatoriu din beton armat pentru a fi capabili sa preia imipingerile pamantului. Realizarea unui subsol este un aspect controversat atunci cand e vorba de un proiect de casa. Costurile de executie sunt mari iar timpul necesar realizarii este deasemenea unul indelungat. Trebuie analizata foarte bine din punct de vedere financiar oportunitatea de realizare a unui subsol. Daca destinatia acestuia este strict una pentru depozitare / parcare , in opinia mea, costurile sunt nejustificate. Daca acest spatiu va avea functiunea de spatiu de locuit (un demisol ) sau spatiu de recreere (sala de fitness), atunci costurile sunt cat de cat justificate. Exista situatii cand datorita nivelului ridicat al apei subterane, furnizat in urma efectuarii unui studiu geotehnic pe amplasament, realizarea unui subsol nu este justificata din punct de vedere material intrucat va fi necesara realizarea unor epuismente (coborarea nivelului panzei freatice) pentru asigurarea unui front de lucru, lucrari care sunt destul de costisitoare. Un alt aspect il reprezinta hidroizolatia subsolului, care este destul de costisitoare. De cele mai multe ori aceasta nu se face cum trebuie si apar in viitor infiltratii in peretii de subsol.

Amenajari Interioare Constanta : Aveti 2 variante:
– alegerea unui proiect de casa gata facut si adaptarea acestuia terenului dumneavoastra prin mici modificari;
- realizarea unui proiect de casa nou cu ajutorul specialistilor .

Amenajari Interioare Constanta Constructia oricarei case începe în primul rând cu un plan, un proiect de casa atent structurat, ce cuprinde în detaliu atât elementele de structura de rezistenta ale casei, conform reglementarilor legale ti preferintelor personale, precum ti detaliile de design interior ti exterior.

Termoizolatii Constanta Domeniul arhitectural ca stiinta, arta si estetica a spatiului este destinat, in cazul locuirii satisfacerea nevoilor si aspiratiilor materiale si spirituale ale individului dar si colectivitatii umane.

More results: Societati Constructii Constanta Firme Amenajari Interioare Constanta Case La Cheie Constanta

Colors

tgdhgf

92BC07

Hex

146,188,7

RGB

0

Loves

78

Views

0

Favorites

0

Comments

Cantaloupe smoothie

C7D1A5

Hex

199,209,165

RGB

0

Loves

178

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

Palette License

  • Credit must be given to caseconstanta53.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.