Automatizari porti

0

Loves

0

Comments

18

Views

About This Palette

18 COLOURlovers viewed this page and think automatizari777 is a superstar.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Usi Garaj

Tubul vidat, solar , este gol in interior din constructie, la fel ca tuburile solare pentru instalatiile nepresurizate. In interiorul acestui tub este introdusa, in plus, o tija metalica ce contine o cantitate mica de apa purificata si aditivi speciali. Tijele utilizate in acest sistem solar au punctul de incalzire la o temperatura scazuta. Astfel, atunci când tija se incalzeste, apa se evapora foarte repede. Vaporii se ridica in partea de sus a tijei, transferand caldura. Vaporii se condenseaza sub forma de apa si se reintorc in partea de jos a tijei pentru a repeta procesul. Astfel, apa nu mai circula in mod direct prin tuburi, iar impreuna cu o izolare si protejare foarte buna a tevilor permit folosirea panoului solar pe timp de iarna.

Plasma Termica este un panou radiant in Infrarosu cu suprafata de sticla. Elementul generator de caldura este Argintul aplicat intr-un circuit dublu pe suprafata interioara a sticlei. Nu este folosita nici un alt fel de rezistenta. La trecerea curentului prin reteaua de argint se genereaza ionii de argint care sunt ioni negativi ducand la ionizarea aerului din incapere si la efectul nanosilver.

Porti Automate :Panouri solare SolarSheat reprezinta o solutie inovativa, unica in Romania, de incalzire a aerului in timpul sezonului rece (toamna, iarna, primavera), destinata atat locuintelor cat si spatiilor industriale. In perioada de primavara si toamna pot furniza pana la 100% caldura necesara imobilului, iar in sezonul de iarna pot furniza caldura necesara pe timpul zilei reducand cu pana la 30% cheltuielile cu incalzirea.
Panouri Solarsheat functioneaza si in zilele partial innorate dar randamentul maxim se obtine in zilele insorite cand pot ridica temperatura aerului din spatiul deservit la 20-22 grade Celsius, chiar daca temperatura exterioara este sub 0 grade.

Fier Forjat

Suntem ghidati de standarde de management al calitatii si control al productiei, de tip ISO9001:2008. Echipa PANOSOL este dedicata unei misiuni unice, de a produce solutii simple, durabile si eficiente, pentru consumatori rezidentiali si industriali care sunt preocupati de reducerea facturilor la energie si protectia mediului.

Linia de productie de ultima generatie precum si standardul riguros de management al calitatii, ne permit obtinerea unor produse de cea mai buna calitate, care sa corespunda stadardelor din industrie si care sa fie sustinute de suport tehnic prompt pe toata perioada de garantie.

Camere De Supraveghere : Partea acoperisului, unde se va monta panoul trebuie sa aiba o orientare sudica. Daca aceasta conditie nu este indeplinita, soarele nu isi va trimite razele pe panou pe tot parcursul zilei. Daca orientarea este sud-estica, atunci soarele va bate mai mult dimineata si dupa-amiaza, iar daca orientarea este sud-vestica, soarele va bate mai mult dupa-amiaza si seara.

Dvr Plasmele termice electronice pot functiona pe 4 trepte de putere. Treapta a 4 a asigura o incalzire rapida a locuintei. In tabelul de mai sus este prezentat consumul pentru fiecare treapta de putere, pentru fiecare aparat in parte. Dupa ce se atinge temperatura dorita, plasma infrarosu poate fi reglata pe o treapta inferioara pentru mentinerea temperaturii. Aceste calcule pot fi verificate la cerere.

Supraveghere Video Suntem ghidati de standarde de management al calitatii si control al productiei, de tip ISO9001:2008. Echipa PANOSOL este dedicata unei misiuni unice, de a produce solutii simple, durabile si eficiente, pentru consumatori rezidentiali si industriali care sunt preocupati de reducerea facturilor la energie si protectia mediului.

More results: Porti Automate Dvr Dvr

Colors

2

777D73

Hex

119,125,115

RGB

1

Love

186

Views

0

Favorites

0

Comments

66b630

66B630

Hex

102,182,48

RGB

0

Loves

0

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

Palette License

  • Credit must be given to automatizari777.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.