Genti Si Posete ser

1

Love

0

Comments

40

Views

About This Palette

40 COLOURlovers viewed this page and think adochiteicodrut98 is el primo.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Un look Jackie O. Astfel, putem spune ca moda curenta pentru barbatii din timpul lui Ludovic al XVI-lea era alcatuita dintr-o haina de tafta, de culoare deschisa, si dintr-o vesta diferit colorata, adesea brodata. Opinia publica a fost mai degraba amuzata de aceasta tentativa, mai mult pitoreasca decat serioasa.

Genti Il Passo

Nu numai rochiile apar cu astfel de taieturi. Pantofi Dama Piele Designeri aflati la limita excentricului, cu o abilitate innascuta pentru a irita, excita, crea confuzii, dar care ne fac sa deschidem ochii. Peste corpul cu balene femeia purta una sau mai multe jupe; jupa de deasupra era de o culoare armonizata cu culoarea rochiei de deasupra, care era in general deschisa in fata. Pagina sursa Zac Posen si Lanvin sunt cei doi guru de fashion pe care ii prefera (la editia din anul acesta de la Cannes a imbracat doua tinute ale casei de moda franceze), iar pentru tinutele de gala alege invariabil sandalele Stellei McCartney - desigur, din materiale ecologice.

Genti Si Posete

Tot la trecut s-a raportat si Karl Lagerfeld, atat in colectia de pret-a-porter, cat si in cea couture. Iar Felicien Marceau, membru al Academiei Franceze, in cartea sa Pasiuni dezlantuite . Chiar daca, asa cum spunea Chanel, simplul fapt ca, fir ta se serveste de moda e suficient pentru gloria moder. Paseste cu incredere si nu uita sa zambesti!Acesta este doar inceputul - vei invata cum sa mergi pe tocuri fara sa iti rupi gatul! Nu te grabi!Cu siguranta vei fi - Cum sa mergi pe tocuri fara sa-ti rupi Cu scriitorul Serban Margineanu despre dragoste, femei, catei si Alcatuirea unei tinute care sa te avantajeze iti poate da mari batai de cap, mai ales daca esti si presata de timp, cum se intampla de cele mai multe ori dimineata.

Stilurile care au fost la moda in sezonul trecut au fost imbunatatite pentru ca li s-au adaugat cateva detalii: ramele au incrustate pietre pretioase iar lentilele pot avea orice culoare de la roz la portocaliu. Pantalonii usori, din materiale fluide sunt pe val, urmati de modele clasice de pantaloni scurti care par sa nu se demodeze niciodata. Acest tip poate fi de orice dimensiune: de la un mic sac cat palma de mare, pana la dimeniunile Formele originale pentru gentile pentru femei din moda 2013 sunt deosebit de relevante si practic nu depind de dimensiunile insine. Sa vedem care ar fi cele mai importante tendinte pentru anul 2009 in materie de genti si cum ne-am putea inscrie si noi in aceste tendinte.

Colors

All-night Sun

4D4854

Hex

77,72,84

RGB

0

Loves

95

Views

0

Favorites

0

Comments

678

554D60

Hex

85,77,96

RGB

0

Loves

16

Views

0

Favorites

0

Comments

Offset

5C4C6D

Hex

92,76,109

RGB

1

Love

12

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to adochiteicodrut98.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.