Incaltaminte Piele

1

Love

0

Comments

35

Views

About This Palette

By mode1366

Jun 14, 2014
with Basic Palette Maker
35 COLOURlovers viewed this page and think mode1366 is a superstar.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Primul ei job dupa cei trei ani de absenta este un portret de douazeci si opt de pagini (!) realizat pentru revista Vogue USA, urmat de o coperta, de data aceasta pentru Vogue France. Genti David Jones , Astaire demonstra ca un mare dansator poate evolua in mod ireprosabil chiar daca poarta o palarie prea putin adaptata dansului. Aceeasi nuanta de roz intens se regaseste in multe colectii,la un roz viu pana la un roz delicat si luminos. Textul original doar aici Iar stilul ei, extrem de teatral, 1-a influentat mult pe designer.

Plicuri Genti

Insa cel mai mic exces de greutate va fi observat si accentuat. Si, cu toate acestea, modalitatile in care sunt combinate aceste patru mari culori, non-culori si nuante sunt infinite. Se pare ca de imprimeurile si pielea animalelor salbatice nu vom scapa Gentile pot fi confectionate din piele de sarpe, din imitatii de piele sau fi decorate cu cateva imprimeuri sau petice de piele. Nici lumea modei nu e ferita de lupte ori de prejudecati.

Incaltaminte Piele

In afara cazului in care participati la un eveniment mai special, iata cateva idei pentru o Asortati jeansii spalaciti negri cu talie joasa cu un tricou in stil traditional si cu balerini cu talpa plata. Povestea unui extraterestru curios. A fost inventat tulul elastic, care a permis fabricarea corsetelor suple ce vor fi utilizate pentru a da corpului o linie de o platitudine androgina. in Germania, la Barnau, exista un Muzeu al Nasturilor, in care sunt expusi peste douazeci de milioane de nasturi.

Strada Made in EnglandStrada britanica este o experienta de neuitat, fie ca esti un spectator avizat, fie doar un simplu turist. Pana la sfarsitul lui 1999, lucrurile urca si coboara, apar si dispar nume, revistele de moda incep sa faca legea, iar meseriile modei capata si ele contur. Era un alt fel de a percepe si crea moda, dar eram prea tanar si imi lipseau atat vocabularul, cat si cunostintele ca sa inteleg de fapt ceea ce vedeam. Turbanul, imama, va deveni, asadar, semnul distinctiv al islamului.

Colors

sunset

792EF1

Hex

121,46,241

RGB

0

Loves

3

Views

0

Favorites

0

Comments

JezithaBm

CD21EF

Hex

205,33,239

RGB

0

Loves

9

Views

0

Favorites

0

Comments

xpzzxxpzzx

B622E8

Hex

182,34,232

RGB

0

Loves

20

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to mode1366.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.