Modele Posete se im

1

Love

0

Comments

36

Views

About This Palette

By mode1366

Jun 13, 2014
with Basic Palette Maker
36 COLOURlovers viewed this page and think mode1366 would win gold in an awesome competition.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Iar cea care nu a fost luata de un sot va merge cu capul descoperit. Sustinatoarele eleganteiLegenda continua si se intrepatrunde cu Edith Head si Helen Rose. Sunteti tatal Stellei McCartney, nu este asa? . Deputatii celor doua Consilii purtau o rochie lunga pana jos sub o mantie drapata in stil grecesc si un fel de boneta cu pene, totul fiind tricolor.

Modele Posete

Abia in secolul al XVII-lea elementele decorului au devenit mai naturaliste. Daca inclini spre optiunea a doua, atunci nu-mi mai ramane decat sa-ti urez, bine ai venit in cercul nonconformistelor! Ai o personalitate tanara, plina de exuberanta? Atunci alege o tinuta avangardista cu influente rustice. Reintoarcerea tocurilor cui era, probabil, inevitabila in moda noului mileniu. in 1856, cand Perkin a descoperit tonul mauveine (prima culoare obtinuta din anilina, care a fost folosita in industrie), existau doar trei coloranti solizi printre produsele naturale: cel obtinut din Rubia tinctorum, indigoul si Scarlata, ceea ce explica utilizarea acestori tonuri pentru diverse uniforme.

Daca aveti parul drept, pentru a fi la moda, nu ezitati sa il ondulati usor, folosind produsele de styling care se regasesc din abundenta pe sunt ciudate tunsorile astea nu zic sa fie ceva banal cum vedem in are nimeni timp sau chef sa se duca de 100 de ori pe saptamana la coafor sa ii aranjeze paru plus ca daca umbli asa pe strada se uita Sa stii ca nu sunt de loc de acord cu tine. Casa Dior, cu a sa colectie de genti de voiaj roz somon, casa Fendi si ale sale genti vintage din lemn, avand imprimat logoul companiei, sunt doar cateva nume care au cochetat cu ideea fabricarii gentilor de voiaj. Genti Umar Acest trend a continuat si in anul 1970 cand toata femeile pareau a fi copii ale lui Dorothy Hamill. Si, fara frica de diabet, baietoasa italianca incearca totul. Sursa la adresa

Prin elajunge la Ernest Beaux, parfumierul tarului, care va juca rolul decisiv in crearea propriului parfum, legendarul Chanel No 5. Gianni Versace, creatorul unui, jeans antipoluant, spune despre acesti pantaloni ca sunt in aparenta un element simplu, usor de purtat in mii de ocazii, dar prin minutiozitatea detaliilor de constructie pot avea o distinctie de neegalaf. Si, dupa ce au realizat haine din hartie de orice fel, de la hartie de tapet pana la hartie de impachetat, marii creatori care s-au declarat adepti ai sloganului . Daca nu ai picioarele frumoase, nici o probelma - ai de unde alege materiale si mai pline! Si in plus, iti vor tine cald.

Colors

Galaxy Green

8BD312

Hex

139,211,18

RGB

0

Loves

12

Views

0

Favorites

0

Comments

sodgnsodgn

ABD30A

Hex

171,211,10

RGB

0

Loves

19

Views

0

Favorites

0

Comments

Racing Line

86BA18

Hex

134,186,24

RGB

0

Loves

4

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to mode1366.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.