Dasha Genti Piele j

1

Love

0

Comments

20

Views

About This Palette

20 COLOURlovers viewed this page and think catalinageroaiei65 deserves a blue ribbon.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

importanta. Si au avut ce sa vada! Doua tinere debutante pe care astazi le consideram nume de referinta cand vorbim despre noul val : Ana Maria Lungu si Irina Marinescu. Partea de sub sani a corsetului a fost taiata, iar suportul s-a transformat in bretelele atasate, petrecute peste umeri, acest model fiind prezentat pentru prima data in revista Vogue din anul 1907.

Pentru creatia lor, Flowerbomb, un parfum la care s-a lucrat nu mai putin de trei ani - cu esente de tei si berga- mota, completate cu iasomie, orhidee si patchuli - au folosit un recipient cu forma unei grenade de mana. Cu aceeasi Patricia Field - vizionarul designer de costume al serialului - in backstage, stilul lui Carrie se pastreaza la fel de avangardist, aducand in lumina reflectoarelor cele mai indraznete combinatii intre marcile de designer si articolele mass-market. Argintiul isi are si el locul lui, bine delimitat, in moda acestui sezon.

O mica disputa de lucru se incinge in spatiosul studio de pe celebra Via Spiga. Prezentata la New York in luna februarie, aceasta a atras atentia criticilor de specialitate prin grija cu care a fost lucrata, prin finisajele deosebite si prin aspectul general impecabil (capitol la care statusera ceva mai slab in cazul precedentei colectii). Portul popular romanesc, de. Indiferent de ce simti, de dramele pe care le traiesti, sa nu arati nimic in afara.

Dasha Genti Piele

Pentru farmecul lor ar fi fost invidiate chiar si de vrajitoarea Circe, iar Paris ar fi daruit probabil faimosul mar Avei Gardner! Louise Brooks reprezenta un tip ce a obsedat secolul al XlX-lea simbolist, androginul, iar avioanele americane B-52 afisau, pictat cu dragoste pe flancuri, portretul Ritei Hayworth. Matasea se obtine din crisalida omidei Bombyx, care secreta un fir de 800-l000 metri lungime. Daca iti pot permite una, alege pielea care este cea mai in voga.

Am botezat-o Roumania Look pentru ca totul a pornit de la cateva fotografii facute in Romania de un prieten. Genti Pentru Cosmetice Aici ar putea incepe urmatorul act. Aceste inexactitati voite fac insa deliciul tar- getului acestor firme: tinerii, mari amatori de simbolistica primara si de umor instant. Intra la urmatoarea adresa

Impreuna cu hainele de epoca, cele retro au devenit o parte esentiala a garderobei oamenilor; si nu numai pentru cei care sunt tot timpul la moda. Astfel, oamenii dc afaceri australieni, mai practici, au renuntat la acest costum in favoarea camasii albe cu maneci scurte, a pantalonilor scurti si a ciorapilor trei sferturi. Viktor&Rolf sunt in greva anuntau afisele, ca protest fata de obligatia ce le revenea designerilor de a executa doua colectii pe an. Manecile erau pana la cot, iar acesta era inconjurat de cinci volanase: doua din tesatura rochiei si trei din material de lenjerie.

Colors

rafrd

377CD1

Hex

55,124,209

RGB

0

Loves

9

Views

0

Favorites

0

Comments

rafrda

4680D6

Hex

70,128,214

RGB

0

Loves

7

Views

0

Favorites

0

Comments

rafrdb

374CEF

Hex

55,76,239

RGB

0

Loves

7

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to catalinageroaiei65.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.