Imbracaminte Bebelus

2

Loves

1

Comment

59

Views

About This Palette

59 COLOURlovers viewed this page and think afemeiigeorge72 is the epitome of creativity.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Pentru prima data din Antichitate manecile incepeau sa se scurteze. Dar atunci cand mergi la schi nu este neaparata nevoie sa porti o salopeta. Disparitia vestei, al carei rol a fost fie de a ascunde burtile impozante (vesta, in aceeasi nuanta si realizata din acelasi material ca jacheta, aplatiza si crea o zona neutra, insesizabila la prima vedere), fie de a regla . Presedintele AltaRoma AltaModa, Stefano Dominella, este cel care a initiat un proiect intitulat Parcurs formativ pentru scaparea de saracie , care prevede formarea profesionala prin intermediul unui laborator infiintat pe 4 decembrie a unui grup de tinere fete provenite din Europa de Est, victime ale violentei si marginalizatii.

Incaltaminte Barbat

Se pare ca epoca certitudinilor de lunga durata nu vrea sa revina prea curand. Este cu adevarat agreabil sa urmezi noile tendintele si uneori nu este necesar sa faci investitii foarte mari. Rochii Club Fost elev al lui Balenciaga, acesta a propus o linie al carei succes a fost imediat si de durata, caci el a stiut sa se adreseze tinerilor si sa le sesizeze aspiratiile. Volum care transforma siluete, blana care creaza efecte de cocon, brocard pretios in nuante sangerii, cromatica contrastanta de la alb -negru la carmin, toate sunt valorile unei colectii pret-a-porter propusa de Giambattista Valii, o colectie care atinge zonele cele mai indraznete din haute couture. Legatura catre text

Imbracaminte Bebelusi Botez

Noul minimalism marca Marni, propus pentru sezonul in curs, a prins la public si a atras atentia criticilor de specialitate care au remarcat modul indraznet si foarte inspirat de a combina culori, texturi si tesaturi. Calugaritele, aceste mirese ale lui Hristos, au purtat intotdeauna voal. Ce mai urmeaza? Observand noile tendinte in materie de barbati, cu esarfe si pantaloni stramti, cred ca vom asista nu numai la o demasculinizare a imbracamintei, adica a unei parti, ci - Ce-am furat barbatilor Atunci cand vreti sa nu ramaneti in urma fata de prietene poate cauza Intai trebuie sa va ganditi la ocazia respectiva, daca exista una. Poti fi la moda si in acelasi timp porti o tinuta adecvata! Rochiile negre pana la .

Apoi, cand in saloanele de coafura puteai capata un look de Farrah Fawcett pentru mai bine de 100 de dolari, mi-am dat seama ca acest stil ma defineste si ca lumea chiar ma idolatrizeaza. Evident ca apoi a incercat sa realizeze un parfum erotic ce declanseaza apetitul sexual, Pheromone Factor, parfum recomandat mai ales celor care urmeaza o terapie sexuala pentru inlaturarea oboselii conjugale. EXPOZITIA. in pielea unui star veritabil, Nicole Kidman traieste intens suisurile si coborasurile vietii pe care continua s-o consolideze la 40 de ani.

Colors

vtvcn

255D1C

Hex

37,93,28

RGB

0

Loves

11

Views

0

Favorites

0

Comments

vtvcna

20594C

Hex

32,89,76

RGB

0

Loves

12

Views

0

Favorites

0

Comments

deep cyanish

165648

Hex

22,86,72

RGB

0

Loves

16

Views

0

Favorites

0

Comments
1 Comment
Showing 1 - 1 of 1 Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

Palette License

  • Credit must be given to afemeiigeorge72.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.