Posete Dama Piele

2

Loves

0

Comments

107

Views

About This Palette

By genti120

Feb 17, 2014
with Basic Palette Maker
107 COLOURlovers viewed this page and think genti120 is the bees knees.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Creatorii de moda pun un accent deosebit si pe articolele vestimentare cu care ii asortati. Posete Piele In iarna aceasta asorteaza fustele cu ciorapi inchisi la culoare sau Prea timida pentru a-ti arata picioarele? Poti folosi colanti cu De unde ne-am inspirat : din colectiile toamna/iarna Prada, Gucci, Moda iarna 2006/2007: Din cap pana in picioare negru Paleta iernii este monocromata, de vreme ce negrul complet este dramatizat de atingeri ale albului. A urmat albastrul de anilina, in 1860, si negrul de anilina prin oxidare, in 1863. Siteul meu Trebuie sa remarcam revenirea in moda a paltoanelor cu linie clasica, cu revere inguste, incheiate la trei-cinci nasturi, cu buzunare taiate sau aplicate, lungi pana la mijlocul gambei, pe care Casa Boss le fabrica in nuante calde de bej, maro, crem, cu fulare in aceleasi culori, simple, din tesaturi in dungi sau pepit.

Posete Dama Piele

Posete Clutch Catre sfarsitul secolului al XVIII-lea, masina cu vapori inlocuieste mana omului. Oricum, cu sau fara designeri, cu sau fara haute couture si pret-a-porter, femeia noului mileniu va fi o aparitie spectaculoasa, indiferent de locul in care ea va evolua - la un cocktail pe al treilea inel al lui Saturn, ca invitata la muzeul Titanic, pe fundul oceanului sau intr-un carnaval virtual oferit de computerul casei. Sursa la adresa Bluza aleasa poate fi cu guler sau poate fi pe langa gat (guler In cazul in care este foarte cald in birou, imbraca-te intr-o bluza cu maneca scurta si putin mai subtire.

Posete Dama Online Ei primeau doar un document care-i autoriza sa-si poarte aceste justaucorps-uri oricand, cu exceptia marilor dolii. In acest context este firesc sa redescoperim rochia, piesa unanim acceptata drept simbol al eternului feminin. Text sursa Astfel, Donna Karan le aplica pe pantaloni, Yves Saint Laurent pe rochiile de lana pura, Isaac Mizrahi pe toaletele de satin, iar Laura Whitcomb a fost singura stilista care a avut licenta pentru folosirea florii stilizate a firmei Adidas.

Colors

frozen green

BBC2AF

Hex

187,194,175

RGB

0

Loves

66

Views

0

Favorites

0

Comments

biting the rind

C3C6B1

Hex

195,198,177

RGB

0

Loves

40

Views

0

Favorites

0

Comments

Sunglasses

C7D8AB

Hex

199,216,171

RGB

3

Loves

110

Views

1

Favorite

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to genti120.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.