Pantofi Batta

1

Love

0

Comments

49

Views

About This Palette

By diva44

Jan 29, 2014
with Basic Palette Maker
49 COLOURlovers viewed this page and think diva44 is cooler than a cucumber.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Dincolo de toate acestea, trebuie sa ne interesam si de accesoriile care se (ineau in mana: evantaie, umbrelute, posete, bastoane. Ele erau importante nu atat prin utilitate, cat prin statutul pe care il acordau persoanelor care le purtau. Pantofi Batta : Lana si inul erau vopsite inainte de a fi tesute si uneori chiar inainte de a fi toarse. In 1958, la Wadi Hever, langa Marea Moarta, s-a descoperit, pe langa bucatile de stofa vopsite, si lana netoarsa. Vopselele proveneau din plante (dupa epoca si moda, stofa era mai intens sau mai putin intens colorata), iar culorile se obtineau, prin amestec, din cele trei culori de baza: rosul provenea din radacina de garanta (Rubia tinctorum) galbenul provenea din sofran (Crocus sativus); albastrul provenea din frunzele plantei Indigo. Vezi pe site



Tricouri Club: Mai mult decat atat, acestea nu aveau pe atunci doar un rol decorativ, ci si unul terapeutic, ba chiar erau considerate antidoturi contra otravurilor. Se credea ca au putere contra farmecelor si bolilor, ca usureaza durerile facerii, ca ii apara de infidelitate pe soti. in functie de asezarea lor pe rochie, de gruparea lor in anumite "constelatii", pietrele pretioase puteau face aluzie la noi aliante, iar diplomatii se grabeau sa raporteze aceste informatii suveranilor. Legatura catre articol Pantofii erau facuti din toate materialele posibile; ei aveau talpi inalte din lemn sau din pluta. in aceasta perioada palariile au cunoscut o dezvoltare spectaculoasa. Desi fusesera purtate fara intrerupere si cunoscusera variatiile cele mai gratuite de la inceputul secolului incoace, intre anii 1941-1944 ele au primit un caracter provocator si totodata comic.


Posete Genti Dama


De la primele sale colectii, Kenzo a celebrat intalnirea Orientului cu Occidentul, a Estului cu Vestul, a culturii cu folclorul. Fiecare dintre calatoriile sale a fost pentru el o sursa de inspiratie, cand a invatat ca formele costumelor folclorice rezulta dintr-o taietura plata si simpla, ca aceea a kimono-urilor.(...) Daca m-ati intreba care este colectia mea preferata, as raspunde imediat: cea din toamna-iarna anului 1973. Pantofi Puma; La sfarsitul secolului al XVIII-lea, in Spania a avut loc o miscare asemanatoare. inalta societate a adoptat moda maja, renuntand la eleganta oficiala, de inspiratie franceza, pentru a-si afirma nationalismul purtand costumul claselor populare din Andaluzia. Opera lui Goya a facut celebre aceste haine extrem de gratioase: rochii din tesaturi usoare, purtate fara cos, cu centuri inalte din panglica, ce descopereau picioarele, avand dantela la margine. Cauta mai mult



Calcat Camasi: Trebuia ca preotii sa aiba un costum special si in afara oficierilor, dar obligatia de a purta sutana a disparut dupa Conciliul Vatican II, imaginea dorita despre preot nemaifiind cea a unei fiinte care se distinge de celalalt prin imbracamintea care il face sa devina aparte.Principiile demnitatii si al indepartarii de moda, care au dus la formarea costumelor speciale pentru clerici, se afla si la originea hainelor profesorilor, care, in amintirea timpului cand invatamantul era sub autoritatea Bisericii, au pastrat tinute asemanatoare celor ecleziastice. O data trecut pragul mental care odinioara facea din pantaloni o tinuta insolita si scandaloasa, femeia matura descopera confortul pe care-1 ofera pantalonul, care are in plus comoditatea de a putea fi purtat la toate orele din zi. Pantalonul a inlocuit costumul-taior ca piesa de baza a garderobei pentru femeile de orice varsta, mai ales pentru cele ce au trecut de cincizeci de ani.


More results on: modele de genti, sandale femei, reparatii incaltaminte.

Colors

eemon

F84188

Hex

248,65,136

RGB

0

Loves

33

Views

0

Favorites

0

Comments

miopink

EA2C85

Hex

234,44,133

RGB

0

Loves

22

Views

0

Favorites

0

Comments

pinker

FF2699

Hex

255,38,153

RGB

0

Loves

66

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to diva44.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.