Instalatii electrice

0

Loves

0

Comments

33

Views

About This Palette

33 COLOURlovers viewed this page and think einstalatii76 is better than chocolate.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Executie Instalatii Electrice

Executam instalatii electrice in Bucuresti. Executam reparatii, modificari la instalatii si tablouri electrice la apartamente, vile, spatii comerciale, iluminat subsoluri, temporizatoare scari. Suntem la dispozitia dumneavoastra si pentru INTERVENTII DE URGENTA.

Schimbarea instalatiei electrice cuprinde schimbarea cablurilor vechi de aluminiu cu conductori de cupru; instalatie internet, instalatie cablu coaxial (TV) si instalatie telefon fix in fiecare camera. De asemenea include: schimbat tablou electric.

Reparatii Instalatii Electrice :Garantia pe care o oferim instalatiilor electrice este suficienta pentru a demonstra calitatea produselor noastre, dar consideram ca promtitudinea prin care raspundem clientilor contribuie în mare masura la succesul nostru, cea mai mare parte a beneficiarilor nostri devenind parteneri de lunga durata.

Reparatii Instalatii Electrice

Modernizarea instalatiilor sanitare din bai este unul dintre cele mai cerute servicii de instalatii sanitare deoarece suntem la dispozitia dumneavoastra la cele mai mici preturi de pe piata,oferim instalatii sanitare lucrate cu profesionalism de peste 20 ani. Oferim garantie corectititudine si seriozitate pe primul plan. Executam lucrari pentru instalatii sanitare si montaj obiecte sanitare noi pentru bai in case, vile sau un apartamente de bloc.

Instalatiile electrice la consumator se realizeaza astfel încât sa nu afecteze siguranta utilizatorilor si a bunurilor si sa se evite riscul de aprindere a unor materiale combustibile, acestea si celelalte instalatii ale cladirilor.

Proiectare Instalatii Electrice : Popenergia va ofera solutii integrale si in domeniul constructiilor. Avem la dispozitie o echipa de arhitecti si proiectanti capabili sa duca la bun sfarsit orice proiect. Profesionalismu si eficienta echipei noastre aduc un plus de calitate ata serviciilor oferite cat si rezultatului final in fiecare proiect.

Instalatii Electrice Interioare Executam instalatii sanitare in Bucuresti, servicii de intretinere, interventii, reparatii si montaj in domeniul instalatii sanitare.

Instalatii Electrice Interioare Modernizarea instalatiilor sanitare din bai este unul dintre cele mai cerute servicii de instalatii sanitare deoarece suntem la dispozitia dumneavoastra la cele mai mici preturi de pe piata,oferim instalatii sanitare lucrate cu profesionalism de peste 20 ani. Oferim garantie corectititudine si seriozitate pe primul plan. Executam lucrari pentru instalatii sanitare si montaj obiecte sanitare noi pentru bai in case, vile sau un apartamente de bloc.

More results: Firme Instalatii Electrice Preturi Instalatii Electrice Instalatii Electrice

Colors

tart sugar

C0284F

Hex

192,40,79

RGB

0

Loves

12

Views

0

Favorites

0

Comments

Pepto

F43B6B

Hex

244,59,107

RGB

0

Loves

14

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

Palette License

  • Credit must be given to einstalatii76.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.