Hale metalice

0

Loves

0

Comments

18

Views

About This Palette

By metalice340

Oct 11, 2013
with Basic Palette Maker
18 COLOURlovers viewed this page and think metalice340 knocks their socks off.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Constructii Metalice

Balustradele realizate din fier forjat se remarca prin rezistenta si robustete. Balustradele din fier forjat dau stil si eleganta caminului dumneavoastra. La fabricarea balustradelor, fierul se trateaza prin procedee speciale. Astfel creste durata de viata.

Balustrada din aluminiu este un element arhitectural ce are dublu rol asupra unei cladiri: estetic si protectivBalustrada din aluminiu reprezinta un aceesoriu arhitectonic util unei constructiiBalustradele de aluminiu realizate de Casa fierului, prin designul lor deosebit, pot contribui la crearea unui stil unic.Balustradele de aluminiu pot fi montate atat in interiorul constructiei, cat si la exterior, delimitand balconul si terasa.Una din caracteristicile balustradelor de aluminiu o reprezinta facilitatea instalarii.Firma noastra realizeaza balustrade aluminiu in numeroase configuratii, adaptate la evolutia in design

Structuri Industriale :Oferim o gama diversificata de balustrade metalice in orice combinatie dorita atat de interior cat si de ext Executam balustrade din inox ,otel, alumniu,sau combinatii,.metal-lemn-sticla ,inox –lemn-sticla ,aluminiu-sticla-policarbonat,cu elemente din fier forjat

Hale Metalice

Daca apelati la confectii metalice nu uitati sa alegeti atat profile de calitate cat si manufacturi care ofera prelucrarea la standarde europene cu tehnologii avansate. Este preferabil sa comandati profilele de confectii metalice doar dupa consultarea cu un specialist (inginer) care sa va poata ajuta in alegerea profilurilor optime. Firma noastra ofera pentru clientii interesati astfel de servicii (consultanta in domeniul confectii metalice). Pentru proiecte mai mici (casa, gradina, re-amenajare de apartament), puteti achizitiona, desigur, si confectii metalice standard, care se pot instala usor si care sunt construite special pentru un anumit scop. Utilizati confectii metalice acum si descoperiti avantajele viitorului!

Lovirea repetata a acestuia reduce porozitatea si ajuta la separarea siliciului. Blumul rezultat era aproape fier pur – cunoscut azi sub denumirea de fier forjat, mult mai moale decât bronzul. Adevarata utilitate a fierului a aparut dupa descoperirea “fierului bun”. Acesta a fost descoperit accidental de catre hititi în 1400 Î.C. Reteta “fierului bun” :
- Încalzirea în cicluri repetate a unei bucati de blum în cuptoare cu carbuni pâna la 1200 ºC;
- Lovirea blumului pentru eliminarea zgurii si compactare (exact ca fierul forjat);
- Se repeta etapele 1si 2.

Structuri Industriale : Balustradele din inox reprezinta un accesoriu elegant in arhitectura unei cladiri. Casa fierului pune la dispozitia dumneavoastra o variata gama de balustrade realizate din inox.
Balustradele din inox se pot finaliza in doua variante:
- luciu oglinda
- satinat

Structuri Industriale Executam porti din fier forjat intr-o gama variata de modele vopsite in orice nuanta de culoare Venim in intampinarea dvs cu modele noi sau personalizate dupa geometria sptiului si dimensiunile dorite Executam din fier forjat o multitudine de panouri decorative si porti pitonale .

Hale Metalice Daca apelati la confectii metalice nu uitati sa alegeti atat profile de calitate cat si manufacturi care ofera prelucrarea la standarde europene cu tehnologii avansate. Este preferabil sa comandati profilele de confectii metalice doar dupa consultarea cu un specialist (inginer) care sa va poata ajuta in alegerea profilurilor optime. Firma noastra ofera pentru clientii interesati astfel de servicii (consultanta in domeniul confectii metalice). Pentru proiecte mai mici (casa, gradina, re-amenajare de apartament), puteti achizitiona, desigur, si confectii metalice standard, care se pot instala usor si care sunt construite special pentru un anumit scop. Utilizati confectii metalice acum si descoperiti avantajele viitorului!

More results: Structuri Industriale Hale Industriale Constructii Hale

Colors

SADASD

E33C7B

Hex

227,60,123

RGB

0

Loves

4

Views

0

Favorites

0

Comments

Sugar Reloaded

17090F

Hex

23,9,15

RGB

0

Loves

65

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to metalice340.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.