Constructii case con

0

Loves

0

Comments

25

Views

About This Palette

25 COLOURlovers viewed this page and think constructii792 is the epitome of creativity.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Firme Amenajari Interioare Constanta

Realizeaza expertizarea termica si energetica a cladirilor de locuit prin determinarea caracteristicilor termotehnice si functionale ale sistemului cladire-instalatie. Stabileste solutiile tehnice si economice de reabilitare si modernizare termoenergetica pe baza expertizelor termice si energetice ale cladiriilor.

Evolutia locuintei in Romania are dimensiuni proprii si sta la baza contextului social-politic si economic, astfel diferit de proiectele de arhitecura care in alte tari au avut un caracter exemplar. Sunt doua tipuri de studii ce ar trebui sa tina seama proiectare de locuinte:
-Intelegerea clara a programului arhitectural pentru a raspunde rational problemei locuirii din diferitele regiuni;
-Intocmirea unei evaluari in timp si a unei cercetari critice de construire, atat din punct de vedere urbanistic, cat si arhitectural.

Tencuieli Mecanizate Constanta :Ca si sistem constructiv, exista mai multe optiuni pentru o casa de lemn : sistemul clasic format din stalpi, grinzi si contravantuiri sau un sistem relativ nou pe piata din Romania, asa zisele “case americane” al caror sistem structuraleste alcatuit din pereti sandwich formati din dulapi de lemn si eventual contravantuiri si izolatie termica (vata minerala, polistiren, etc.).

Tencuieli Mecanizate Constanta

In functie de indicatorii urbanistici POT (procentul de ocupare al terenului care este egal cu raportul dintre suprafata construita la sol si suprafata de teren pe care se gaseste constructia), CUT(coeficientul de ocupare al terenului care este egal cu raportul dintre suprafata construita desfasurata a constructiei si suprafata de teren pe care se gaseste constructia) , retragerile fata de limitele terenului stipulate in Certificatul de urbanism-CU ,se va conforma viitoarea casa.

Inca din faza de proiect de casa, sistemul structural trebuie gandit in asa fel incat sa fie optimizat pentru a genera costuri de executie cat mai mici.Din punct de vedere al rezistentei la foc, lemnul folosit trebuie tratat ignifug asigurand o comportare optima in caz de incendiu.In ceea ce priveste instalatiile se poate prevedea inca din faza de proiect de casa un sistem de prevenire si stingere al incendiilor ce poate fi foarte util.Este indicata tratarea trivalenta a lemnului cu solutie ignifuga, fungicida si antiseptica,asigurandu-se astfel protectia impotriva incendiilor, cariilor si a altor insecte, precum si a ciupercilor sau a mucegaiului.

Case La Cheie Constanta : Dupa ce alegeti unul sau mai multe proiecte de casa care se apropie de ceea ce doriti, discutati cu un specialist pentru a trece la personalizarea proiectului de casa, modificarea lui daca mai este posibila si estimarea costurilor executiei acestuia.

Constructii Civile Constanta Daca nu v-a atras atentia un anumit proiect de casa, va trebui sa alegeti varianta conceperii unui proiect de casa nou, realizat dupa exigentele si nevoile dumneavoastra. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a realiza acest proiect cu planificarea spatiului, stabilirea bugetului si programarea ulterioara a constructiei. Proiectul de casa trebuie sa ilustreze foarte clar cum se va dori sa arate viitoarea casa pentru a ajuta constructorii sa inteleaga cat mai bine ceea ce doriti si a elimina, pe cat posibil, erorile de interpretate ale necesitatilor dvs. Iar cu ajutorul tehnologiei din ziua de azi, programele arhitecturale permit vizualizari tridimensionale ale proiectelor de case pentru a putea avea o imagine foarte clara asupra casei, a incaperilor si pentru a putea face mai usor ajustarile necesare.

Societati Constructii Constanta In functie de indicatorii urbanistici POT (procentul de ocupare al terenului care este egal cu raportul dintre suprafata construita la sol si suprafata de teren pe care se gaseste constructia), CUT(coeficientul de ocupare al terenului care este egal cu raportul dintre suprafata construita desfasurata a constructiei si suprafata de teren pe care se gaseste constructia) , retragerile fata de limitele terenului stipulate in Certificatul de urbanism-CU ,se va conforma viitoarea casa.

More results: Amenajari Interioare Constanta Firme Amenajari Interioare Constanta Constructii Case Constanta

Colors

Finger Condom

D0429E

Hex

208,66,158

RGB

1

Love

262

Views

2

Favorites

0

Comments

rosa

AB297E

Hex

171,41,126

RGB

0

Loves

7

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

Palette License

  • Credit must be given to constructii792.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.