Posete Musette tot d

4

Loves

4

Comments

48

Views

About This Palette

48 COLOURlovers viewed this page and think posetegenti89 is hotter than hot.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

I-MOO

Colors

orzez

8C9D49

Hex

140,157,73

RGB

0

Loves

9

Views

0

Favorites

0

Comments

orzeza

9FAD5A

Hex

159,173,90

RGB

0

Loves

15

Views

0

Favorites

0

Comments

G98

9CBC67

Hex

156,188,103

RGB

0

Loves

54

Views

0

Favorites

0

Comments
4 Comments
Showing 1 - 4 of 4 Comments

La fel va proceda, in secolul nostru, Chris- tian Dior cu corsajele pe care le va crea. Camasa Eleganta Dama Sa uitam cuvintele invidie, rautate, minciuna, manie - care nu fac decat sa ne schimbe caracterul - si sa le inlocuim cu iubire, libertate si pace. Sienna Miller, Rachel Zoe, Lauren Davis, Keren Craig si Nina Garcia au venit purtand chiar tinute Marchesa. - cronicarii) se imbraca doar in negru ca sa se poata asorta cu scaunele , deoarece, alaturi de ochelari, si scaunul este un obiect al muncii cronicarului, cel mai usor mod de a spune: da, designerul din aceasta seara este multumit de mine, ce persoana importanta sunt eu.

Incaltaminte Firma Online

Astazi se urmareste ameliorarea intretinerii hainelor de lucru, prin folosirea unor materiale usor de curatat, care nu trebuie calcate. Sigur pe tot ceea ce creeaza si fara frica de a se reintoarce la vechile lui colectii, el a pus bazele unei adevarate scoli McQueen pentru ceilalti designeri. Atfel ca daca pana acum nu ai purtat un rucsac in 2008 trebuie modele de genti trendyTendinte genti si posete 2008Deviza dupa care trebuie sa te ghidezi in sezonul primavara-vara 2008 este Cu cat gentile sunt mai mari, cu atat mai bine .

Geaca Barbati Online Valoarea totala a unei singure tinute: 18 000 de franci, aproape 3 000 de dolari. Se potrivesc celor care iubesc viata, libertatea, spiritelor mereu tinere si pline de fantezie. Aproape ca o actrita care da viata unui costum.

Otter Pantofi

Rochia este, de departe, cel mai mare succes al acestui an. Ne mai punem din cand in cand cate o intrebare cum ar fi: Ce bijuterii ar trebui sa imi pun azi? sau Ce se potriveste cel mai bine cu aceasta tinuta? . Show-ul, gazduit sub o cupola de plexiglas, amintind de un boule-de-neige, a avut ca punct de atractie patinatorii, care au prezentat modelele pe catwalk-ul inghetat artificial.

Tinute Barbati In ziua de astazi aceasta marca este cunoscuta peste tot in lume. Ca o sclipire de geniu, Romanita Ciolcan si-a facut indirect reclama la propria casa de moda, apeland la cateva dintre brandurile pe care le importa in Romania: Bruno Magii, Borsalino etc. Ocupandu-ma de istoria vestimentatiei, unde evolutia formelor trebuie studiata in legatura cu istoria moravurilor si a mentalitatilor, precum si cu aspectele economice ale vietii, si unde ea trebuie privita ca reflex al relatiilor cuplului, ca semn social, diferentiind varstele, clasele, functiile, exercitarea unor profesiuni sau a unor activitati speciale, imi cer scuze pentru impertinenta emiterii unor pareri personale si pentru eventualele imprudente comise intr-un domeniu in care multe sectoare raman obscure.

Genti Pentru Femei

inca de acum 200 de ani, in numerele de pantomima, actorii foloseau o palarie fara calota, doar cu boruri largi, pe care le rasuceau si le modificau, dandu-le diferite forme pentru a imita palariile epocii si pentru a evoca diferite personaje. Cinci ani de zile se distreaza impreuna, dand nastere unui curent care va zgudui conservatoarea societate britanica din temelii: punkul. insa probabil ca cele mai memorabile palarii create vreodata pentru marele ecran au fost palariile cu boruri gigantice create de Cecil Beaton pentru My Fair Lady (1964) si purtate de Audrey Hepburn.

Every palette by this Account is SPAMMER CREATED advertisement just created
to use CL space without paying to place ads. Do not follow links in these ads as these unethical individuals cannot be trusted not to lead you to a dangerous website.

PLEASE REPORT THIS USER TO CL MANAGEMENT FOR PLACING SPAM ADS IN PALETTES
It often takes more that one report to get these SPAMMER bots deleted

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

Palette License

  • Credit must be given to posetegenti89.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.