Imbracaminte Pentru

1

Love

0

Comments

27

Views

About This Palette

27 COLOURlovers viewed this page and think afusoaegheorghe43 is the crème de la crème.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Si tot haute couture a adoptat ditamai bocancii! La inceput ochii au fost socati. Este o mare schimbare pentru noi, dar este minunat sa transmitem esenta spiritului nostru unei audiente cat mai mari. Erau doar cateva pagini, meschin compostate pe mijloc, majoritatea sepia, cu doamne dolofane, intepenite in pozitii nefiresti pe langa un gard de fier forjat, cu cate un pahar de sampanie in mana.

Genti Sport Dama

Prefera sa se omoare, decat sa piarda un spectacol - echivalentul caderii in dizgratie in lumea modei. Termenul beged (plural: begadim) desemneaza in Biblie piesele de imbracaminte masculine si feminine. Hainele taranilor, ale femeilor de conditie modesta si ale sclavelor erau din lana tesuta, iar hainele bogatasilor erau din in. De remarcat ca la chinezi imbracamintea nu cauta sa puna in evidenta formele corpului, nici chiar la femei; vesmantul trebuia sa creeze o impresie de eleganta si de magnificenta.

Imbracaminte Pentru Caini

Poti alege unele colorate sau intr-o nonculoare, secretul sta insa in forma imprimeului (floral, geometric, de inspiratie urbana) si in modul in care le Albul denota clasicism, seriozitate, eleganta. Aflati in cau-tarea unei alternative casual la hainele greoaie si incomode purtate in medile de afaceri ale perioadei, barbatii au cerut sa le fie realizate haine mult mai usoare, cu croi usor modificat, denumite sack suit. Si chiar a renuntat la unul dintre marile nume ale modei, prezentand colectia Jil Sander fara Jil Sander.

Pantofi Turcoaz Iar aici incepe partea interesanta. Dalii Boubakeur, conducatorul moscheii din Paris, spunea: Femeile isi scoteau hijab-w , care in ochii lor reprezenta negarea drepturilor lor, chiar a personalitatii, dar ramaneau musulmane. Legatura catre text De la celebra bluza Bettina, creata in 1952, si avandu-o ca sursa de inspiratie pe modelul parizian Bettina Graziani, si pana la rochiile purtate de Audrey Hepburn, muza totala, Givenchy si-a pus semnatura pe outfituri celebre. Angelina a reusit sa fie toate la un loc, si chiar mai mult! Astazi, rochia neagra este mai actuala ca niciodata, iar staruri precum Dita von Teese si Catherine Zeta Jones sunt in linia intai a miscarii sustinatoarelor sale.

Ghetele sport sunt comode, pielea ecologica iti va asigura confortul de care ai nevoie si vei reusi sa treci peste acest sezon in cel mai trendy mod cu putinta. Case celebreLenjeria a devenit carte de vizita pentru cateva nume ajunse epocale. Chiar daca in martie 1926 rectorul Universitatii islamice Al-Azhar din Cairo facea uz de dreptul sau de veto in privinta dezvelirii femeilor, sprijinindu-se pe cuvantul lui Allah, care i s-a adresat lui Mahomed astfel: ,JSpune sotiilor si fiicelor tale, femeilor credinciosilor, sa-si puna voal; astfel, ele vor fi repede recunoscute si vor evita sa fie ofensate.

Femeile genoveze se inveleau, inca din secolul al XlII-lea, in mari voaluri patrate, numite mezzaro, probabil de origine orientala. Totusi, in ciuda inventarii materialelor care imita blanurile, se pare ca atractia omului pentru blanurile naturale nu poate fi oprita asa de usor. Moda este, la fel ca arta, un mediu prin care transmiti o idee intr-o alta forma decat cea - sa o numim - obisnuita. Dupa un razboi ce a lasat urme adanci chiar si in domeniul vestimentar, rigidizand croielile si dandu-le un aer masculin, designerii au revenit la sentimente mai bune si au repus femeia in drepturi depline.

Colors

sxlva

8DB8FE

Hex

141,184,254

RGB

0

Loves

19

Views

0

Favorites

0

Comments

periwinkle

8589F7

Hex

133,137,247

RGB

1

Love

10

Views

0

Favorites

0

Comments

HEAVEN BLUE

70A3F4

Hex

112,163,244

RGB

0

Loves

9

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to afusoaegheorghe43.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.