Genti Tosca Blu pe

2

Loves

0

Comments

23

Views

About This Palette

23 COLOURlovers viewed this page and think flaviuahtemenciuc6 is a star.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Pentru Naomi Campbell, Cindy Crawford, Helena Christiansen, Karen Mulder sau Claudia Schiffer amurgul nu e chiar asa departe. Exersand vei avea mai multa incredere in tine iar plimbarea pe tocuri va fi mai naturala. Parintii lui, sicilieni, emigrasera in Anglia, iar Antonio, nascut si crescut in tara adoptiva, s-a indreptat tinta spre un domeniu local foarte ofertant, fashion design.

Genti Tosca Blu

Carmin nu are ganduri atat de morbide. Genti Si Plicuri Online Tine minte intotdeauna ca poseta iti va scoate in evidenta partea de Daca porti o poseta care ajunge pana in dreptul soldurilor, atunci aceasta zona este cea care va fi in centrul atentiei celorlalti. O bluza romaneasca nu are epoca. Alte idei aici

Formule vestimentare castigatoareimi este tot mai greu sa inteleg apetitul neobisnuit al romanului pentru uniforme. Este crucial sa iti cunosti corpul, sa fii realista si sa porti ce ti se potriveste tie, Produse Lush: 13 Soap Unlucky for dirt si Shave the planet haine pentru femei scunde, femei scunde, moda femei scundePentru acelea dintre voi care nu sunteti sigure, o femeie scunda inseamna o inaltime de pana in 1. I-a urmat insusi mentorul sau, Jean Paul Gaultier, care a reinven- tat, practic, spiritul neingradit de conventii al casei ce-si luase ca emblema calul, pentru frumusetea lui plenara, pentru libertatea pe care o inspira si pentru ca, galopand intre cer si pamant, pare a transforma orice vis in realitate. Noul trend permite ca un costum de Pentru sezonul vara 2008, creatorii de moda iti propun costume de baie Urmand propunerile din tendintele modei 2008, la costume de baie vei descoperi combinatii surprinzatoare de mai multe culori.

Hermes revine in forta, propunand sacul-sapca, Gaultier se amuza si inventeaza sacul-furou, iar Galliano, ca un rapel la ultima lui colectie, sacul-sac. Primul parfum s-a chemat chiar Max Mara Eau de Parfum, o esenta florala-fresh, cu varf de ghimbir si lamaie siciliana, cu miez de orhidee si baza moscata si lemnoasa. Si Christian Dior a intuit ascunsele dorinte ale femeilor pe care le-a imbracat: pentru Edith Piaf - rochia neagra, pentru Marlene Dietrich - faimosii sai pantaloni, pentru Ava Gardner - haina inflorata, pentru Olivia de Havilland - rochia de bal.

Daca esti adepta stilului casual o astfel de pereche ti se va potrivi perfect. Heroin ChicImaginea care a reusit sa se mentina pana astazi ca influenta principala este cea a tinerei Kate Moss, fotografiata in 1992 pentru campania Calvin Klein. Dupa terminarea studiilor de filozofie, ea se angajeaza in depar-tamentul de publicitate al firmei Asahi Kasei, loc unde invata importanta culorii in viata noastra.

Colors

no maybe not

919CBA

Hex

145,156,186

RGB

0

Loves

30

Views

0

Favorites

0

Comments

azure

7E7EAA

Hex

126,126,170

RGB

0

Loves

81

Views

0

Favorites

0

Comments

Cameo Blue

777ABA

Hex

119,122,186

RGB

1

Love

7

Views

1

Favorite

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to flaviuahtemenciuc6.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.