Geanta Meli Melo im

1

Love

0

Comments

14

Views

About This Palette

14 COLOURlovers viewed this page and think cristoforaghitoaie14 takes more than the cake.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Faraonii egipteni sunt reprezentati purtand podoabe speciale: pschent-u, acoperamant inalt ce reunea coroanele alba si rosie ale Egiptului de Jos si de Sus, barba falsa si monumentalele acoperaminte de razboi, despre care nu stim daca au fost purtate vreodata (poate doar in ocazii exceptionale) sau daca sunt doar niste embleme simbolice pe morminte. Cat despre potentialul de viitor al acestei piese, Karl Lagerfeld nu-si face probleme: Am schimbat formele, am creat noi tipuri de fete matlasate si noi lanturi in pas cu cele mai noi tendinte, marturiseste designerul. Grecii se spalau cu cenusa si lesie, dupa care isi ungeau corpul cu uleiuri fine, la fel ca egiptenii. Astfel, putem spune ca moda curenta pentru barbatii din timpul lui Ludovic al XVI-lea era alcatuita dintr-o haina de tafta, de culoare deschisa, si dintr-o vesta diferit colorata, adesea brodata.

Geanta Meli Melo

Genti Originale Online De asemenea, McQueen pastreza legatura cu anterioara colectie prin aparitia palariilor paun, create in memoria Isabellei Blow, cea care i-a fost muza de-a lungul carierei atat lui, cat si lui Philip Treacy si Hussein Chalayan. Designerul a adus pe podium o parizianca sic, moderna, contemporana, iar in fondul sonor a pastrat nechezaturile cailor, emblema dintotdeauna a casei Hermes. Pagina mea Latimea umerilor masculini era accentuata prin maheutres imblanite, iar tinuta si grosimea stofelor de Flandra dadeau acestor haine un aspect masiv, remarcat doar in aria geografica in care ele au patruns.

Trebuie doar sa ne amintim de rochia ca o a doua piele pe care a purtat-o la aniversarea luiJ. La un centenar de la nasterea cinematografului, ne putem aminti cum a evoluat infatisarea vedetelor care au exaltat publicul, creand mode si idealuri. Barbatul occidental abandoneaza incet-incet costumul care a reprezentat uniforma lui de la mijlocul secolului trecut incoace. Pentru un look casual poarta-le la o pereche de blugi prespalati si alege o geanta in acelasi stil si care sa se moda 2009 2010 iarna toamna ce se poartaTrenduri toamna-iarna izmele lungi au si avantajul de a masca linia imperfecta a picioarelor si de a lungi silueta.

Colors

vtzou

4CC865

Hex

76,200,101

RGB

0

Loves

1

View

0

Favorites

0

Comments

vtzoua

43DB88

Hex

67,219,136

RGB

0

Loves

5

Views

0

Favorites

0

Comments

Irish

64C12A

Hex

100,193,42

RGB

0

Loves

5

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to cristoforaghitoaie14.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.