Botine cu platforma

1

Love

0

Comments

35

Views

About This Palette

By mode5846

Jun 22, 2014
with Basic Palette Maker
35 COLOURlovers viewed this page and think mode5846 deserves a blue ribbon.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Sigla cu celebrele litere CD, pe un medalion de inspiratie Ludovic al XVI-lea, este una dintre cele mai scumpe din lumea modei, dar banii ajung la Louis Vuitton-MoEt-Hennessy Group, liderul mondial pe piata bunurilor de lux. Daca Chanel a trasat garderoba femeii moderne, ei bine, Anna a trasat garderoba redactorului de moda la moda. De asemenea, in videoclipul primului single extras de pe album, Hung up , regina muzicii pop poate fi vazuta purtand un body foarte stramt, o jacheta roz si un trening marca Adidas de culoare albastra cu dungi albe si o centura elastica din paiete violet.

Botine cu platforma elegante

Botine cu platforma elegante Cadouri last minute de 8 Martie: 5 idei salvatoare Stim ca tintesti sus si ca nu accepti compromisuri atunci cand vine Ca orice femeie de succes, este esential sa acorzi o atentie deosebita Pentru aceasta, NARA CAMICIE iti propune o camasa rafinata, care se potriveste perfect stilului tau de viata. Noile modele sunt inca un omagiu adus gingasei Muntaz Mahal, disparuta prea devreme, pentru care imparatul Shahjaran, sotul sau ramas neconsolat, a construit celebrul palat. Continutul original Femeile iki iubesc culorile toamnei, bejul, griul, iar pentru decoruri albastrul. Aceasta incaltaminte, a carei forma nu facea altceva decat sa complice mersul pe jos, a fost totusi la moda timp de un secol.

Botine cu platforma ieftine

imbracamintea barbatilor era simpla si comoda. Era in 1950, si va ramane aici sa-si faca ucenicia timp de trei ani, dupa care pleaca sa lucreze cu Guy Laroche. Ai grija insa sa nu alegi o culoare-semafor pentru ca in acest caz vei atrage si mai mult atentia asupra a ceea ce vrei sa ascunzi.

GentileLa inceputul deceniului, femeile preferau gentile plic, foarte colorate si musai asortate cu incaltamintea. Geanta clasica Prada era confectionata din piele de morsa, dar dezvoltarea transportului aerian a facut imposibila folosirea unor cufere atat de grele. I-a facut fata cu succes, fiind prima ei ocazie de a-si demonstra calitatile umoristice si cuceritoare pe marele ecran. Daca anii trecuti ele se mulau pe gamba, acum ele par un omagiu viu adus muschetarilor lui Dumas: largi, ele pot fi purtate rasfrante, lasand sa se vada ciorapul cu logo-uri Christian Dior ori Chanel sau un picior bine epilat.

Pasiuni simpleExceptia de la regula a facut-o, pe jumatate, in anul 2004, cand apare topless in Closer, acceptand sa joace rolul unei stripteuze. Pe scurt, timp de aproape zece ani, am incercat sa crestem. in secolul al XV-lea, costumele gasite prezinta in acelasi timp o croiala complexa si o fabricatie aproape grosiera, dar solida.

A cincea si cea mai importanta regula: daca nu ai inteles bine conceptul de mix & match, renunta! Mai bine o silueta cenusie distinsa decat o leguma cu pretentii de pom de Craciun. Aproape perfecta, ar spune carcotasii; impecabila - sunt de parere cei mai mari designeri si fotografi ai lumii. Pretul sau nu este exagerat daca este din piele.

Pe la cinci ani facuse deja o pasiune pentru haine, asa ca la orele de atelier, in loc sa mestereasca lemnul impreuna cu baietii, prefera sa coasa alaturi de fete. In plus, in anotimpurile calde, cand pielea capata culoarea aurie, rozul scoate si mai mult in evidenta culoarea inchisa si stralucirea pielii. Pe palma cadeau volane care o acopereau pana la mijloc. Lagerfeld.

Colors

Aquamarina

06B084

Hex

6,176,132

RGB

1

Love

13

Views

0

Favorites

0

Comments

lvefvlvefv

56C10F

Hex

86,193,15

RGB

0

Loves

20

Views

0

Favorites

0

Comments

bv

00BF8F

Hex

0,191,143

RGB

1

Love

263

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to mode5846.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.