Posete Din Piele Dam

1

Love

0

Comments

20

Views

About This Palette

20 COLOURlovers viewed this page and think bogdanaaron67 = awesome.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Alti cunoscuti designeri au fost convinsi ca merita sa se lanseze in moda de catre muze , fie ele de sex masculin sau feminin. in primul lor atelier, de 25 de metri patrati, deschis in 1982 in centrul orasului Milano, nu aveai loc nici sa respiri. Ea poate adauga volum look-ului tau fara a te este o alternativa buna pentru femeile care au o figura Iata piesa de imbracaminte aflata pe locuri fruntase in topul sezonului, deci fii pe faza! Alege piele, catifea sau chiar ceva crosetat. Lumea La Perla.

Genti Crosetate

Oricum, cine merge la un show semnat Hussein Chalayan stie ca il asteapta o demonstratie cel putin neobisnuita, care tine nu atat de lumea modei, cat de un univers al formelor experimentale. Genti Ieftine Dama Du-te in fata unei oglinzi mari, stai cateva minute si apoi intoarce-te. Nu putine foloseau cele mai perfectionate metode egiptene, fardandu-si ochii cu antimoniu si negru de fum. Textul complet ii poate schimba starea de spirit.

Posete Din Piele Dama

Haina era croita drept, cu pulpanele din spate lungite; e forma fracului, care a ramas pana azi cea a tinutei de seara. in iarna aceluiasi an insa, casa prezinta 15 piese vestimentare din blana create dupa desenele lui Consuelo, care a avut ideea de a trata aceasta materie prima ca pe o tesatura. Au ramas memorabile modul senzual in care stia sa-si puna in valoare atuurile fizice, conturul impecabil al ochilor de culoare violet si felul elegant si natural in care purta bijuterii fabuloase, atragand privirile tuturor. Bineinteles ca nu se folosesc acelasi nuante stridente ale verii, ci, mai degraba, nuante de mustar.

Ca e capabil sa starneasca zumzete admirative cu piesele sale fine, integrate perfect universului Hermes. Imbracata intr-o haina de piele pana la genunchi te poti simti confortabil, nu iti vei face griji de conditiile meteo deoarece vei fi bine protejata. Nu sex-appeal-ul conteaza. Dar cei doi incercau, trecand peste toate aceste diferente, sa gaseasca un limbaj comun.

Colors

peddh

CFFEA5

Hex

207,254,165

RGB

0

Loves

14

Views

0

Favorites

0

Comments

c6f791

C6F791

Hex

198,247,145

RGB

0

Loves

11

Views

0

Favorites

0

Comments

Ridge

DFE88D

Hex

223,232,141

RGB

0

Loves

85

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to bogdanaaron67.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.