Genti Benvenuti dez

1

Love

0

Comments

31

Views

About This Palette

31 COLOURlovers viewed this page and think barbuadumitroae93 is cooler than a cucumber.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Acest artificiu muta privirile catre trunchiul si umerii Daca ai sanii mici, opteaza pentru sutiene cu push-up si modele de decolteu rotund, patrat sau in V, ins anu exagera. Acum se intalnesc imprimeuri ingenue - buline, fluturi, flori - pe materiale simple, precum poplinul sau bumbacul, dar din care sunt facute rochii clos ce aduc a tinute de printesa. Astfel, treptat, dispare discrepanta din modul de vestimentatie al claselor sociale si la sfarsitul deceniului troneaza deja libertatea abso-luta. Politica dura, de stanga.

Musette Genti

Ghete Dama bebe-parfumul. Daca pieptanatura barbatilor era de obicei rotunda, femeile purtau parul (pieptanat sau impletit, dupa obiceiul african pastrat pana astazi) desfacut in numeroase cosite. Articolul complet aici Frumusetea nu mai era totul. Pentru femeile care ocupa asemenea posturi s-a creat o versiune abia feminizata a tinutei masculine.

Genti Benvenuti

Departe de a ramane singura contributie adusa de von Furstenberg la istoria modei, rochia parte peste parte a reprezentat un start original pentru o suita de omagii aduse feminitatii. A iesit ametit din magazin, intrebandu-se in ce conditii un barbat timid, asemenea lui, ar putea sa cumpere o pereche de chilotei pentru sotie fara sa se simta ca un deviat sexual. O pereche de cercei de aur cu o pietricica simpla se potrivesc cu orice tinuta, chiar si cu una sport. Stilul unic al creatorului de moda se observa si in costumele de baie: foarte colorate, deosebit de sic si cu imbinari unice intre costumele Vreti sa aveti un decolteu provocator? Nici o problema.

Clientilor fideli li se va propune, in locul produselor cu care erau obisnuiti, o noua linie, mult mai simpla si mai practica. Paris se despartise de Rick Solomon - cunoscut prin relatia lui cu Shanon Doherty, dar si prin cea ulterioara cu Pamela Anderson - cand acesta s-a facut vinovat de distributia ilegala a unei filmari intime cu ei doi, fapt pentru care Paris 1-a si dat in judecata. A te placea pe tine insuti, a-ti cauta siguranta intima care te va ajuta sa-ti joci cat mai bine rolul social este, ca vrem sau nu, o necesitate; in acest fel se imbraca autorul pentru public, profesorul pentru elevi, mama pentru copii.

Colors

oeump

6D0C0F

Hex

109,12,15

RGB

0

Loves

13

Views

0

Favorites

0

Comments

Enrougement 2

6B1413

Hex

107,20,19

RGB

0

Loves

19

Views

0

Favorites

0

Comments

Classic Maroon

6D0917

Hex

109,9,23

RGB

0

Loves

14

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to barbuadumitroae93.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.