Sandale cu toc o li

1

Love

0

Comments

42

Views

About This Palette

42 COLOURlovers viewed this page and think aculaicalin34 is the crème de la crème.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

insa Greta Garbo a lansat o noua moda: moda sufletului. in traducerea D & G, ea devenea imaginea unei femei puternice, care isi transforma hainele in adevarate arme ale seductiei. O alta categorie a trendurilor din moda 2008 este impusa de imprimeurile grafice cu modele geometrice, revenite brusc din anii 70, scuturate de naftalina, resuscitate si repuse pe catwalkuri la rang de Moda 2008 pune insa, oricat de carcotase am fi, un mare accent pe Rochiile sunt sexy, modelele de pantaloni pentru 2008 impuse de stilurile din moda nu mai stau gata sa cada de pe purtatoare, ci urca Frigul din ultima vreme ne obliga sa ne imbracam din ce in ce mai gros.

Sandale dama ieftine

Weekly: ,Ashley a considerat intotdeauna ca are nasul foarte mare. O iki iubeste liniile lungi, prefera un aspect alungit, chiar Ascutit aiurii durdulii. - Moda: Culori pentru iarna 2008/2009 5 Motive pentru care ai nevoie de lenjerie Axami Pulmoll: primul pas in tratarea faringitei acute moda 2007 rochii scurteIn sfarsit s-a facut dreptate! Dupa ce anul trecut designerii au ignorat femeile mignone cand au creat haine, in sezonul primavara-vara 2007 se poate vorbi de un trend Pardesiile lungi si puloverele largi nu mai sunt in tendinte. Daca e purtata cu blugi sau pantaloni.

Sandale cu toc

Si, cu toate acestea, magnetismul ei este mai puternic decat oricand, pastrand din vechea Linda usurinta de a se transforma in orice isi doreste un fotograf sau un designer. Bineinteles ca nostalgia combinata cu un look cool face ca hainele din anii 60 pana in anii 80 sa aiba un imens Prin urmare, nu va fi o surpriza sa aflam ca marile magazine de moda de pe bulevardele cunoscute ale lumii au profitat din urma acestei cereri. Sandale Cu Toc Distinctia nationala este discreta, dar, pentru cel initiat, evidenta. Cu toate ca la prima vedere formula pare destul de usor de aplicat, pentru a nu parea un bazar ambulant, designerii au construit aceasta idee pornind de la cateva reguli care nu trebuie sub nici o forma incalcate!Prima si cea mai importanta regula: niciodata nu se amesteca intr-o tinuta mai mult de doua stiluri (OK, merg si trei-patru doar daca te numesti John Galliano, ceea ce nu este cazul). Acasa

Legenda spune ca, din cauza unui editor de moda fran-cez, casa Gucci a ajuns sa trimita un mesager la usa personajului in cauza pentru a se asigura ca ochelarii pe care acesta a uitat sa-i mai returneze vor fi a doua zi in primul avion catre L. Si, cand credeai ca nu mai exista nici o speranta, iar investitiile tale vor zace mult si bine in dressing, designerii, generosi din fire, au scos asul din maneca: mix & match. Oricat de bizare ar fi show-urile sale si oricat de controversate creatiile care ii poarta semnatura, Alexander McQueen e rasfatatul celebritatilor. Cea mai importanta parte in design este sa te gandesti la ceva ce nu s-a facut inca.

Colors

rorvi

AED496

Hex

174,212,150

RGB

0

Loves

21

Views

0

Favorites

0

Comments

glow-in-the-dark

B0E88F

Hex

176,232,143

RGB

0

Loves

27

Views

0

Favorites

0

Comments

A7F2E0

A7F2E0

Hex

167,242,224

RGB

0

Loves

9

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to aculaicalin34.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.