Cele Mai Frumoase Po

1

Love

0

Comments

20

Views

About This Palette

20 COLOURlovers viewed this page and think cristoforaghitoaie14 is an inspiration.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Trecuta prin capriciile modei si prin mecanismul complicat al economiei, cumparata de companii mastodont si vanduta din nou, casa Lanvin a fost la un pas de a ramane doar un dosar in istoria modei. O imagine si o cerere neobisnuite, dar care, sub indrumarea lui Lesage, s-au transformat intr-o rochie multicolora, un melanj sofisticat de bijuterii, con- fetti, strasuri si perle. Reverele sunt ample, talia zvelta, apoi ea se deschide ca un evantai pana la glezne, incheindu-se la doua randuri de bu- toni, adevarate bijuterii exotice ce inflacareaza imaginatia.

Genti De Vanzare

Cum era de asteptat, si in vara 2010 se poarta sandalele cu tocurile foarte inalte, fie ca sunt conice sau stiletto. in vartejul acestui curent vestimentar si-a facut aparitia elementul care va constitui unul din evenimentele majore din evolutia costumului feminin: corpul cu balene. Manechinele care, pana atunci, defilau desculte au fost primele care i-au multumit pentru idee.

Cele Mai Frumoase Posete

Genti Office Costumul feminin pare a fi suferit o transformare mai putin radicala decat cel masculin, caci el si-a pastrat trasatura dominanta: rochia lunga, purtata de secole. Abunda pantofii cu botul rotund si tocurile groase, esarfele, fundele, brosele, aceleasi care au revenit spectaculos in prim-plan in acest sezon. Valentino - retragereaPe 23 ianuarie 2008, regele Valentino si-a facut ultima reverenta. Intra pe acest site Sunt la moda taieturile in forma de V in zona gatului, taieturi care nu lasa insa sa se vada prea mult si il fac curios pe cel care Purtand aceasta rochie vei lasa in urma ta o nota de mister deoarece singurele parti vizibile ale corpului tau vor fi mainile.

Drept multumire, Jackie ii va deveni clienta fidela, prietena apropiata si sponsor al actiunilor de caritate in care Valentino a fost implicat. Este o perioada lunga in care cerceii nostri au fost influentati de stilul nostru de viata si de felul nostru de a fi. Un paradox legat, fara indoiala, de miscarea de eliberare a femeilor in plin avant.

Colors

ifpul

34BD32

Hex

52,189,50

RGB

0

Loves

5

Views

0

Favorites

0

Comments

askdfjha

2DBF63

Hex

45,191,99

RGB

0

Loves

10

Views

0

Favorites

0

Comments

glib green

38C191

Hex

56,193,145

RGB

0

Loves

48

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to cristoforaghitoaie14.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.