Genti Voiaj Ieftine

1

Love

0

Comments

26

Views

About This Palette

26 COLOURlovers viewed this page and think aciubotariteicrin91 is an inspiration.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Sticla reflecta esenta valorilor brandului: bucuria de viata, culoarea, farmecul scanteietor. Poti sa te limitezi la negru (sic, atragator, impunator si sobru in acelasi timp) sau poti sa incerci si alte culori. Coroana inchisa in partea superioara, emblema puterii imperiale in Orient, a fost reclamata de catre Carol cel Mare si succesorii sai, in timp ce regii Frantei au purtat coroana deschisa. Materialele imprimate si textilele vor domina si ele in sezonul de * Pielea de reptile.

Genti Voiaj Ieftine

Iar moda poate fi considerata de multe ori o tiranie, chiar daca e placuta. Apoi, cativa tineri creatori s-au pus pe treaba pentru a reinvia o industrie muribunda, cea a palariilor. Un secret legendar! Jacheta-cardigan. Explicatia este simpla.

in epoca Heian (secolul al VlII-lea d. Privind-o, in fiecare episod, plutind pe strazile New York-ului de la inaltimea celor mai inalte tocuri, ne-a facut sa regretam ca nu ne-am petrecut anii copilariei la lectii de dans. Ceea ce nu le venea acestora prea greu, caci, dupa constatarile cercetatorilor, in secolul al XVI-lea femeile erau mult mai mici de statura si mult mai subtiri in talie.

O alternativa pentru bascheti ar fi sabotii. Genti Din Piele Naturala Online Si-au dorit sa ajunga designeri adevarati si au plecat dupa absolvire la Paris, unde au inceput sa construiasca telul suprem: un brand. Se poarta rochiile cu talia inalta, talie ce este de foarte Lungimea fustelor este cat se poate de categorica: ori super-mini, ori ultra-maxi. Aici El i-a pus mai bine in evidenta valoarea pornind de la stilul european, pe care apoi a brodat cu multa pasiune, in locurile esentiale, elementele aducatoare de caldura ale Orientului.

Pentru vanatoare, care nu era doar o posibilitate de a asigura hrana unei case infometate, ci si un privilegiu domnesc si care avea un rol important in viata medievala, s-a creat, incet-incet, un costum special. Asa ca marchizul si-a deschis un mic atelier chiar in incinta palatului Pucci, iar in 1950 a iesit la rampa cu prima sa colectie. Cu siguranta nu vei trece neobservata daca te decizi sa pori o rochie de un rosu aprins la banchet. Acolo isi imbraca manechinele in jupes-culottes si le pune sa defileze pe strada principala (cu aceasta ocazie se creeaza un ambuteiaj, iar politia e nevoita sa intervina).

Colors

vppvr

6550C2

Hex

101,80,194

RGB

0

Loves

15

Views

0

Favorites

0

Comments

arvee

744CC4

Hex

116,76,196

RGB

0

Loves

9

Views

0

Favorites

0

Comments

vppvra

5540DD

Hex

85,64,221

RGB

0

Loves

10

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to aciubotariteicrin91.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.