Plic Piele in plus,

1

Love

0

Comments

34

Views

About This Palette

34 COLOURlovers viewed this page and think barbuadumitroae93 is totally awesome.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Genti Barbati Online isi deschide propriile magazine in Madrid, Barcelona si San Sebastian, iar creatiile sale ajung sa fie cunoscute de insasi familia regala a Spaniei, care le apreciaza enorm si devine principala clienta a designerului. E posibil sa ai nevoie de o poseta mica, finuta, pentru o seara de dans sau pentru o intalnire sociala. Pentru mai multe va rog sa intrati aici Cand m-am intalnit cu Anna Wintour, nu stiam cine e.

Genti Cu Blanita

Rochia de diva, de pe covoarele rosii ale zilelor noastre sau din prezentarile de moda, s-a nascut de fapt atunci, dar este mai tanara ca niciodata. imbracamintea de vanatoare era in pas cu moda, deoarece vanatoarea era un divertisment al claselor instarite. Flaconul ultimului parfum Jean-Paul Gaultier are forma unui corp de femeie introdus intr-o cutie de conserva, fapt pentru care initial a fost refuzat de toate parfume- riile.

Genti De Vara

Costumele pastrate constituie o sursa indispensabila de cufloaStere; informatiile pe care le contin nu le vom gasi in nici un alt document. Gaultier a creat costume pentru filmul lui Peter Greenway, Bucatarul, sotia lui si hotul, a inregistrat chiar si un disc, How To Do That, ce cuprinde un fel de rap around the world. moda relativ noua in Romania.

Set Genti Voiaj

I ii mai poarta de asemenea pieptar, cojoc, laibar sau suba. Ea a fost aleasa de catre francezul Louvois in momentul in care a atribuit pentru prima data o tinuta comuna trupelor regelui (1666-l670). Momentan, actrita isi foloseste faima incontestabila pentru programele UNICEF, in intreaga lume - dar, in special, pentru New York, orasul care a facut-o celebra, s-a implicat intr-o campanie de promovare a scolilor publice.

Plic Piele

Acest creator este un artist care aduce un omagiu lui Picasso, lui Matisse, lui Van (logh, lui Bonnard, dar care ne face mai ales sa descoperim un univers care este al sau. Cu stomacul plin, o sa fie si mai bine. Albul si negru fac si ele casa buna in aceasta toamna, combinatii potrivite oricarei ocazii, pentru o tinuta trendy. Mademoiselle a facut-o din piele matlasata, functionala (in interior are un buzunar tubular pentru ruj, in exterior, un buzunar pentru bilete) si sofisticata (se atarna de umar cu ajutorul unor lanturi aurite).

Popularitatea internationala n-a facut-o insa pe Gisele sa fie mai putin mandra de Brazilia natala, si chiar sa se implice activ in proiecte sociale, cum ar fi salvarea Padurii Tropicale Ama- zoniene. Norocul ii surade abia peste trei ani, cand este remarcata de o agentie de scouting in timp ce participa la concursul Miss Teen Niagara . O viata pe scenaIn lunga ei cariera, Kylie a sustinut cateva turnee mondiale memorabile, ale caror performante vocala si coregrafica au fost imbogatite vizual si de costumatii unice, la a caror creatie a participat insasi vedeta, alaturi de designeri de moda celebri. in zilele noastre exista chiar un muzeu al slipului, creat de belgianul Jean Bucquoy.

Si, cu toate acestea, intreaga ei garderoba valoreaza aproape 140 000 de dolari! Doar hainele. In ultimii ani lucrurile s-au mai schimbat si il putem observa atat in tinutele noastre cotidiene, cat si la cele mai stralucite petreceri. Era si timpul, mai ales ca numele lor apare in ziare mai des decat al Squadrei Azzura, dupa cum observa aceeasi tenace Anna Piaggi. Pentru consumatori pretul unui tricou retro in comparatie cu un tricou realizat de un designer este foarte mic.

Colors

FBAE2C

FBAE2C

Hex

251,174,44

RGB

1

Love

13

Views

1

Favorite

0

Comments

Young fox

F2AF32

Hex

242,175,50

RGB

1

Love

51

Views

0

Favorites

0

Comments

trucltrucl

E8C137

Hex

232,193,55

RGB

0

Loves

19

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to barbuadumitroae93.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.