Modele Posete sunte

1

Love

0

Comments

45

Views

About This Palette

By mode5159

Jun 13, 2014
with Basic Palette Maker
45 COLOURlovers viewed this page and think mode5159 is a color guru.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Indiferent de stilul de viata dus, rochiile au fost intotdeauna tinutele preferate de femei. in sfarsit, haute couture a refuzat sa lucreze in acord cu industria pret-a-porter-ului. Elementele vestimentare contrastante incepeau sa fuzioneze, fusta mini isi juca rolul in paralel cu fusta maxi, pantalonii cu fustele, formele futuriste cu motivele folclorice. Toate ar fi incantat-o pe Margaretha Ley, cea care, in urma cu 25 de ani, facea primul tipar sub marca Escada.

Genti Pentru Bebelusi

Femeile purtau bratari la incheietura mainii si la glezne, diademe de aur cu pietre pretioase si cercei pandanti, cateva perechi deodata, pentru a atrage atentia prin clinchetul lor. Cred ca te inseli: Sophia Loren se apropie mult mai mult de acest statut , il contrazice Stefano. Deux-pieces-urile, tinuta sa preferata, o prezentau intr-o lumina foarte oficiala si serioasa, devenind rapid si uniforma femeilor de afaceri din epoca.

Magazin Posete

Italia se afla in perioada ei cea mai stralucitoare din Renastere. Dar imi aduc aminte cu placere de intalnirea cu Nadia Comaneci, care era in vizita la Tokyo si a trecut prin fata magazinului meu. Ea este parte esentiala a vestimentatiei masculine si, in special, a costumului de afaceri. in acelasi an si-a lansat prima colectie completa, iar comenzile nu mai pridideau.

Modele Posete

Daca esti o fata singura intr-un oras, nu veti obtine o data o invitatie undeva daca esti imbracata cu lucruri de genul asta. Posete Romanesti Pe una dintre aceste strazi, il va cunoaste pe viitorul ei sot si partener de afaceri: bonomul Patrizio Bertelli. Acest lucru este valabil si pentru coate. Cauta mai mult Si daca esti intr-adevar o persoana pasionata de felul cum arata, sigur te intereseaza ce modele Gama de costume de baie care se poarta in 2011 este foarte diversificata, insa cel mai mult se vor purta in vara 2011 costumele de baie animal-print.

Alegerea sandalelor este de asemenea un pic mai dificila. in 1987 a aparut si varianta pentru barbati a acestui parfum. In domeniul parfumurilor important este nu numai mirosul, ci si ambalajul.

Colors

npefu

0137DE

Hex

1,55,222

RGB

0

Loves

36

Views

0

Favorites

0

Comments

Bionical Blue

0467F2

Hex

4,103,242

RGB

0

Loves

20

Views

0

Favorites

0

Comments

azul

0A33FF

Hex

10,51,255

RGB

0

Loves

29

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to mode5159.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.