Posete Casual nici

2

Loves

0

Comments

45

Views

About This Palette

45 COLOURlovers viewed this page and think barbuadumitroae93 knows where it's at.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Geanta 2013 Aceste nuante le intalnim in tari ca Africa. Nu intamplator, Dita a semnat un contract important cu Wonderbra, a carui imagine au fost, pe rand, modelele Eva Herzigova si xAdriana Karembeu, pentru care nu va face doar o campanie de imagine la noua line de sutiene push-up, dar va si desena o colectie de lenjerie de inspiratie retro, asemanatoare celei care a facut-o celebra. Intra pe link Acest stil de pantof este marcat de un toc gros stil pana, ceea ce le Moda 2012: cu ce sa porti pantofii cu tocuri Wedge Pantofii cu tocuri Wedge arata pur si simplu uimitor atunci cand sunt purtati cu rochii sau fuste si bluze.

Picard Genti

Joan Crawford avea picioare prea scurte si umeri lati, aproape masculini. Negrul estompeaza, ascunde defecte. Gentlemanul coutureI se poate spune astfel pentru ca Hubert de Givenchy a fost, timp de 43 de ani, propovaduitorul unui stil elegant, sculptural, pur, foarte proaspat, si care a creat dependenta.

Posete Casual

Garniturile de pene au devenit mai variate spre sfarsitul secolului al XVIII-lea, cand femeile au inceput sa poarte palarii. Distanta fata de teatrul francez clasic nu este chiar atat de mare. Pentru ea numai clipa conteaza. in Evul Mediu timpuriu, albastru incepe sa fie folosit, dar nu este inca o culoare de prim-plan, precum rosul, albul si negrul.

Vestea retragerii sale era deja cunoscuta din toamna, cand acesta isi anuntase intentiile de a renunta la moda. O simplitate care te cucereste din prima secunda. Un stil celebruin 1989, Max Mara si-a lansat propria revista, MM Lifesty le, destinata clientilor si, mai ales, acelora dintre purtatorii celebri ai marcii.

Si extrem de bine sustinute. imbracamintea de vanatoare era in pas cu moda, deoarece vanatoarea era un divertisment al claselor instarite. Pentru mine succesul inseamna bucuria oamenilor care imbraca o haina facuta de mine , conchide Doina Levintza.

Daca nu esti interesata sa-ti arati bustul, cauta o rochie care ofera o priveliste lunga. modele rochii scurte lungi modele de rochii la moda in 2010Rochii Si femeile romantice, dar sofisticate se vor regasi in noua colectie primavara-vara, designerii realizand pentru ele haine din materiale creponate, stralucitoare, foarte transparente, in culori pale. Cele trei dungi paralele au patruns chiar si in haute couture. in aceasta toamna, la portofoliul lor au adaugat o noua colectie - Elizabeth si James - o gama sport contemporana.

Razboi civil. Muza pezentului Designerii Mark Badgley si James Mischka au mizat in acest sezon pe tinutele boho chic, condusi fiind in realizarea colectiei de imaginea celebrei petrecarete Bianca Jagger. Mai recent, pictorialele sale au ramas la fel de expresive, prin dinamismul natural imortalizat, de exemplu, in calendarul Pirelli din 1995, una dintre cele mai bine realizate editii din istorie.

Colors

cxgep

7388E1

Hex

115,136,225

RGB

0

Loves

23

Views

0

Favorites

0

Comments

Larkspur

847FEF

Hex

132,127,239

RGB

0

Loves

24

Views

0

Favorites

0

Comments

cxgepa

719CED

Hex

113,156,237

RGB

0

Loves

22

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to barbuadumitroae93.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.