Sandale Albastre mis

1

Love

0

Comments

27

Views

About This Palette

27 COLOURlovers viewed this page and think aculaicalin34 is The One.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Dupa 1920, maieul ajunge ceva obisnuit pentru femei. Asa iti poti pune in Cum sa te imbraci ca sa pari slaba: Incaltamintea Poate ca nu stiai, insa incaltamintea pe care o porti te poate face sa arati mai slaba. La intervale dese, fiecare album dintre cele 9 pe care le-a inregistrat a propulsat cel putin un hit care sa tina ocupat primul loc al topurilor internationale pret de saptamani intregi, melodii care pot fi fredonate, indiscutabil, de orice persoana care asculta radioul sau postul MTV, indiferent de varsta sau preferinte muzicale. Parul este vopsit in cele mai puternice culori, tuns fara linii precise, iar piercing-ul nu a ocolit nici o grupa de varsta, incepand cu copii de sase-sapte ani si pana la persoanele de peste cincizeci de ani.

Sandale Albastre

Sandale dama online in Electra a indraznit sa poarte o rochie neagra fara cos si fara garnitura, aparand necoafata si nerujata, doar cu putina pudra. HotNoua tendinta a modei: fii mai hot decat ea. Creatoarea jachetei din lana si a celebrei little black dress, articol indispensabil din garderoba oricarei femei, dar si a lungilor fuste gipsy sau a rochiilor din crepe georgette cu cristale aplicate, Coco ramane faimoasa pentru taiorul realizat in 1955. Descopera mai multe intr-adevar, juponului-cos circular al primilor treizeci de ani ai secolului i-au urmat doua umpluturi formate din semicercuri de balene plasate pe solduri, care lateau silueta din fata, facand-o plata din profil.

Impreuna cu hainele de epoca, cele retro au devenit o parte esentiala a garderobei oamenilor; si nu numai pentru cei care sunt tot timpul la moda. Incercarea de a fi mereu la moda poate ne infricoseaza pe unele dintre noi si ne stabilim foarte multe reguli pentru a pentru a ajunge la acest obiectiv si in pas cu cei din jurul nostru. Uite-te intr-o oglinda sau verific-o cu mainile.

demne de investigat ulterior. Nu trasaturile clasice au impus-o pe Sharon Stone, daca ne gandim la Basic Instinct (realizat de Paul Verhoeven in 1991), unde totul este prezent: corpul, ochii, ambiguitatea baudelariana, spargatorul de gheata, care aminteste de pumnalul lui Sarah Bernhardt, si dorinta de a dezgoli toate partile trupului. Singurul lucru pe masura buzunarului meu este o bentita metalica ce se poarta ca o zgarda.

Colors

blvbi

8652E4

Hex

134,82,228

RGB

0

Loves

23

Views

0

Favorites

0

Comments

blvbia

9D4FEA

Hex

157,79,234

RGB

0

Loves

16

Views

0

Favorites

0

Comments

Purple

9658E2

Hex

150,88,226

RGB

0

Loves

3

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to aculaicalin34.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.