Vand Genti

1

Love

0

Comments

11

Views

About This Palette

11 COLOURlovers viewed this page and think pantofimire27 is cooler than a cucumber.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

poate ca acesta este cuvantul care il defineste cel mai bine pe Yves, precum si creatia lui. Un gest pe care l-au regretat cateva decenii mai tarziu, cand aveau sa plateasca enorm din propriul buzunar doar pentru o piesa purtand semnatura Chanel. Vei vedea ca stilurile sunt aceleasi pentru fiecare femeie, indiferent de inaltimea sa, singurele diferente fiind dimensiunile care au fost ajustate pentru cele mai scunde. Travilla este responsabil pentru marea majoritatea a toaletelor lui Marilyn Monroe, fie ca e rochia din Seven Year Itch (si mult mai celebra ei fotografie, fluturand deasupra unei rigole, una dintre chintesentele senzualitatii secolului 20), fie ca e cea in care Marilyn i-a cantat-o atat de languros Happy Birthday Mr.

Vand Genti

M. De exemplu in Franta exista una singura: Caietele centrului C. Vei fi admirata toata seara! Chiar daca noaptea de Craciun va lua sfarsit, nu uita de urmatoarele trei zile in care vei petrece la aceeasi intensitate.

Site Genti Noile genti de voiaj Vuitton, rezultat al venirii lui Marc Jacobs in 1997 la directia artistica a casei, poarta insemnele colaborarii din 2001 cu Stephan Sprouse pentru o serie limitata de genti de mana si geamantane avand monograma stilizata pe model graffiti, sau cu artistul japonez Takashi Murakami, care in 2003 a schimbat din nou momograma, folosind 33 de culori la crearea ei. Sistemul s-a normalizat abia dupa 1960, o data cu dezvoltarea industriei pret-a-porter-ului. Coco demarase o revolutie in moda. Textul original Ca pentru orice fashion victim, obsesia a inceput din copilarie, cu nume ca Balmain si Dior.

Doar in casa se umbla descult; in cetate acest lucru le era permis doar cersetorilor si filosofilor. Un accesoriu colorat (chiar si celebrele perle lasate mostenire tot de Chanel) atrag atentia asupra a ceea ce vrei sa pui in valoare. Accesoriile vor fi din ce in ce mai folositoare si vor deveni o sursa de inspiratie si pentru tinutele clasice. Exista riscul sa aratati caraghios.

- Moda primavara-vara 2010 modele de rochii 2010Lungi, pana la genunchi sau scurte, rochiile vin sa faca senzatie in sezonul primavara - vara 2010, iar designerii le O primavara si o vara calduroase anuntau meteorologii, asa ca designerii au hotarat: pentru zilele caniculare tinuta cea mai Vaporoasa, transparenta, lunga sau scurta, nu mai conteaza, creata, bineinteles, in stil retro, de fapt, urmand croiala inspirata din anii Rezultatul, rochii cu aspect metalic, care imbraca orice silueta, Si cum accesoriile nu trebuie sa lipseasca, intra in scena lanturile imense, crosetate sau, de ce nu, curelele late, prinse fie sub bust, Asa ca nu trebuie sa surprinda in acest sezon rochiile vaporoase, care pot ascunde sub tesatura kilograme in plus sau care pot la fel de bine sublinia curbele armonioase. inseamna ca trebuie sa te abtii de la orice gest care ar putea da senzatia ca esti obosita ori stresata . Mama sa i-a alimentat permanent acest interes, i-a povestit tot ce stia despre lumea modei, in care facuse cariera ca imagine Revlon, si despre haine. Etro amesteca dungile cu florile si, pe deasupra, ca o cireasa pe tort, isi brodeaza numele marcii cu fir de lame.

El a indrumat-o sa participe la finala concursului de la Iasi din timpul Festivalului de moda, si frumoasa inalta si zvelta, pe nume Elena Baguci, a impartit locul al treilea cu un alt nume ce avea sa devina celebru, Catrinel Menghia. La cateva zeci de ani, un alt membru al clanului, totdeauna mai tanar si mereu mai vizionar, a preluat povestea Hermes si i-a adaugat noi valori, in ritmul vremurilor, pentru a o tine ancorata in prezent. Astazi, in fostele colonii europene intreg aparatul administrativ poarta in mod curent haine europene. La mare cautare sunt cei cu talpa joasa in tonuri aurii sau argintii si decorati cu paiete.

Colors

slpdc

F55EB1

Hex

245,94,177

RGB

0

Loves

9

Views

0

Favorites

0

Comments

Rosebud

F45DD8

Hex

244,93,216

RGB

0

Loves

10

Views

0

Favorites

0

Comments

slpdca

F254CA

Hex

242,84,202

RGB

0

Loves

13

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to pantofimire27.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.