Pantofi Dans Sportiv

1

Love

0

Comments

221

Views

About This Palette

By oracol14

Feb 23, 2014
with Basic Palette Maker
221 COLOURlovers viewed this page and think oracol14 is the epitome of creativity.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Coco Chanel To be or not to be britishLiniile rigide ale uniformelor obligatorii in colegiile britanice au nascut in adolescentele identice si lipsite de libertatea exprimarii o teribila sete de anormalitate. Tinuta office 2006/2007Femeile care lucreaza in noul mileniu trebuie sa gaseasca o cale sa faca fata colegilor ei atat barbati cat si femei din companiile in care lucreaza si din altele, pentru ca in zilele noastre competitia este acerba. La momentul respectiv faceau istorie costumele de baie dintr-o piesa, care puneau accentul pe alura sportiva si pe evitarea indecentei. Au trecut peste ea sezoane dupa sezoane fara a-i stirbi nimic din actualitate, ci adaugandu-i noi versiuni, in pas cu moda.

Ceasuri De Mana

Un look modern, creat parca special pentru toate divele fashion ale acestui secol. Camasi Business Dama In acest caz ar fi bine sa stiti cum sa modificati hainele pe care le aveti. In schimb pentru ochelarii de vedere prefera un model clasic. Legatura catre pagina

Pantofi Dans Sportiv

Aceasta tendinta care revine cu putere in moda 2007 a fost lansata peste Ocean, din Statele Unite ale Americii. Pantofi Bb Up Dupa fulminantul show din primavara, in care Grace Jones demonstra cum trebuie purtata o palarie a delicatului designer, aceasta noua prezentare putea foarte bine sa fie tinuta in showroomul de pe malul stang al Tamisei. Din ce in ce mai multi tineri au acum curajul sa se distinga prin hainele pe care le poarta sau prin modul in care isi poarta hainele; ei au curajul sa apara in kilt scotian sau cu melon pe cap. Articol original

Culorile si non-culorileDintotdeauna am fost atrasa de alb si negru, dar de curand am adaugat si turcoazul. Dulap Pantofi Si tot la capitolul anti- i liitati poate intra si imaginea lansata de catre filmele . 200 de metri patrati, in Milano. Alte idei pe link Acest vesmant, pe care 1-a purtat si Buddha, este foarte respectat si nu trebuie sa atinga solul (calugarul se asaza pe un covor).

Se pare ca traieste cu. Totusi, ea a ramas cunoscuta ca femeia ale carei toalete, purtate in filme, au fost rapid copiate de lumea intreaga si ca femeia care a impus micul breton subtire. Liniile sunt curate, formele epurate de cel mai mic detaliu, finisajele, realizate manual, sunt ireprosabile.

Colors

mxhbx

BB0543

Hex

187,5,67

RGB

0

Loves

73

Views

0

Favorites

0

Comments

crushable

A800A8

Hex

168,0,168

RGB

2

Loves

283

Views

0

Favorites

0

Comments

mxhbxa

AC07B2

Hex

172,7,178

RGB

0

Loves

68

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to oracol14.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›