Ghete Solomon

2

Loves

1

Comment

78

Views

About This Palette

By oracol14

Feb 7, 2014
with Basic Palette Maker
78 COLOURlovers viewed this page and think oracol14 has the magic touch.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Talpi Incaltaminte 3: Fa curat! Cand ai putin timp ia la mana fiecare piesa din garderoba ta si Raspunde-ti sincer la intrebare si scapa de lucurile pe care nu le mai porti sau care nu poti fi asortate si combinate cu nimic. Dupa moartea lui Voltaire (in 1778), de pilda, s-au vandut mii si mii de bastoane autentice apartinand celebrului scriitor. Intra aici acum Daca vrei sa iti schimbi culoarea parului, stilistii ne sfatuiesc sa tinem cont si de nuanta tenului. Initial gentile mari au fost create pentru persoanele care voiau sa transporte carti sau obiecte mai mari.

Blugi De Dama

Pantofi Din Lac Timpul a mai adaugat un nou element in acest cocktail exploziv: baletul. O haina nu are valoare daca nu traieste in armonie cu trupul care o poarta. Site-ul sursa Un vis italian in care toata lumea este insemnata - fie ca este vorba despre Londra, Paris, Tokyo sau chiar Bucuresti - cu celebrul triunghi metalic sau cu mai noua dunga rosie - semnul inconfundabil al celei mai noi linii, Prada Sport.

Pantofi De Sport

Rochii De Zi Online Uitati-va cum imbina diferite elemente ale garderobei, cu ce-si asorteaza costumul, ce pantofi poarta, daca prefera pulovere sau camasi. Moda orientala lansata de cele doua spectacole pariziene ale Baletelor Ruse, Cleopatra si Seherezada, 1-a inspirat pe Poiret sa creeze turbane, care vor inlocui palariile, si sa imagineze mantii croite departe de corp, cu motive inspirate de pe caftane. Articolul original doar aici A te exprima intr-un costum armonios este o reusita asemanatoare aceleia a realizarii unei opere de arta.

Droguri? (Scuze, am uitat ca acesta e singurul subiect tabu din zona!) Iubiri. Se obtinea astfel un mers afectat, distins. Primul sau defileu parizian va avea loc peste alti doi ani, si peste inca doi Saab isi deschide un butic la Paris, pe strada Pierre Charon - asadar in plin centru al triunghiului de aur.

Colors

ievbk

F4A8D4

Hex

244,168,212

RGB

1

Love

58

Views

0

Favorites

0

Comments

ievbka

E2ACD9

Hex

226,172,217

RGB

0

Loves

70

Views

0

Favorites

0

Comments

ievbkb

DDAACB

Hex

221,170,203

RGB

0

Loves

55

Views

0

Favorites

0

Comments
1 Comment
Showing 1 - 1 of 1 Comments
Every palette by this Account is SPAMMER CREATED advertisement just created
to use CL space without paying to place ads. Do not follow links in these ads as these unethical individuals cannot be trusted not to lead you to a dangerous website.

PLEASE REPORT THIS USER TO CL MANAGEMENT FOR PLACING SPAM ADS IN PALETTES
It often takes more that one report to get these SPAMMER bots deleted

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to oracol14.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›