Ghete Fotbal Sala

1

Love

0

Comments

58

Views

About This Palette

58 COLOURlovers viewed this page and think hainebarbati knocks their socks off.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Nascut din pacatul originar o data cu pudoarea, vesmantul, emblema a civilizatiei, dupa Auguste Comte, a exprimat toate fanteziile frivolitatii si a devenit mai apoi o adevarata industrie. Moda pluteste in aer, tine de idei, de moravuri si de evenimente. Ghete Deichmann : in timpul Noului Regat se purta si un fel de camasa scurta, cu ciucuri la poale, peste care egiptenii isi infasurau o manta alba de lana. In Istorii, Herodot scrie ca egiptenii nu intrau in temple cu vesminte de lana si nici nu erau inmormantati cu ele, caci acest lucru nu era ingaduit. Sursa pe site

img



Camasi Barbati Club: Vertugadin-ul clopot va fi purtat in Austria, Germania si Italia, la inceputul secolului al XVII-lea. Un alt detaliu vestimentar devine parte integranta a costumului elegant al secolului al XVI-lea: lenjeria. Camasile brodate si colorate sunt inlocuite acum de camasute albe fara maneci, cu guler inalt. Articol informativ in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, in Statele Unite s-a dezvoltat o infloritoare industrie a hainelor ready to wear. Pentru a inventa noi modele pe placul tinerilor, confectionerii francezi au inceput sa recruteze creatori de un nou tip: stilistii. Catre 1960 acest cuvant desemna inca o functie destul de imprecisa.

Imbracaminte Office


"O frantuzoaica isi cumpara o palarie o data la opt ani", constata Alain Bena, presedintele Sindicatului Modistilor din Franta. Pentru ca palaria sa fie vazuta mai des pe strada, este nevoie ca societatea sa evolueze. Pentru ca, atata timp cat privirile se vor intoarce dupa femeile care poarta palarie, timidele nu vor purta asa ceva. Haine Frumoase; Gravurile ce ilustreaza Tratatul despre metalurgie al lui Agricola ii infatiseaza pe mineri purtand un sort de piele, glugi si genunchiere. in secolul al XVII-lea minerii purtau o bluza de barchet* innasturata pana la gat. Acest costum s-a nascut in minele din Saxonia, raspandindu-se apoi in toata Europa. Sursa completa aici


Incaltaminte Ieftina Copii: Aceasta haina era gri, culoarea naturala a lanii, pentru evitarea cheltuielilor de vopsire. in 1698, ofiterii au fost obligati sa poarte culorile regimentelor proprii. Treptat, poate si sub influenta militarismului prusac, notiunea de uniforma a primit un caracter de precizie oarecum fetisist. Se pare ca tot din motive de economie soldatii lui Frede- ric cel Mare aveau maneci stramte, despicate si innastu- rate vertical. Cum de multe ori barbatii le-au cerut partenerelor lor sa poarte dessous-uri cat mai excitante, astazi femeile isi iau revansa, cerandu-le barbatilor sa poarte slipuri tanga sau pantaloni scurti si mulati. in zilele noastre exista chiar un muzeu al slipului, creat de belgianul Jean Bucquoy. Iar japonezul Toshikazu Izmi a facut avere din vanzarea slipurilor de femeie folosite (acestea sunt ambalate in vid pentru a pastra mirosul celei care le-a purtat; pretul lor este de 80 DM bucata!).

More results on: magazine pantofi online, tricouri albe simple, haine tari barbati.

Colors

Jang

C91145

Hex

201,17,69

RGB

0

Loves

8

Views

0

Favorites

0

Comments

lnghxlnghx

B316CC

Hex

179,22,204

RGB

0

Loves

20

Views

0

Favorites

0

Comments

lnghxa

E209AC

Hex

226,9,172

RGB

0

Loves

33

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to hainebarbati.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.