Ghete De Iarna Barba

1

Love

0

Comments

53

Views

About This Palette

By genti19

Feb 4, 2014
with Basic Palette Maker
53 COLOURlovers viewed this page and think genti19 is perfection embodied.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Cel mai cunoscut poliester textil este tergalul, foarte folosit singur sau in combinatie cu lana, al carei aspect il imita. Aceste fibre provin din transformarea subproduselor petroliere. Iar inovatiile in domeniu sunt constante: dupa Al Doilea Razboi Mondial s-au inventat fibrele de triacetat, din care se produc materiale care se usuca usor, nesifonabile, si care pot fi fixate termic, adica plisate permanent, ceea ce suprima calcatul. Ghete Si Cizme : De fapt, cand cineva marturiseste ca albastrul este culoarea sa preferata nu marturiseste nimic despre sine. A prefera albastrul este ceva banal. E o culoare care "nu face valuri", calma, pacifica, aproape neutra. Evident ca te face sa visezi, dar e vorba de o visare melancolica, avand ceva anesteziant. Tocmai faptul ca albastrul nu agreseaza, ci linisteste, face ca el sa fie asa de folosit. Intra aici acum

img



Modele Pantofi 2013: Silueta feminina va adopta linia unei clepsidre, strangulata la mijloc. Ni se poate parea ciudat ca femeile nu au protestat la o asemenea constrangere (la inceput, barbatii au fost cei care au protestat!), dar trebuie sa recunoastem ca o rochie fluida curgand cu suplete pe corp arata defectele acestuia intr-un mod necrutator, in timp ce o femeie inchisa intr-o cuirasa isi poate ascunde mai usor picioarele prea groase ori talia prea plina, poate jongla cu proportiile ei naturale si isi poate recompune silueta dupa cum vrea. Sursa pe site Invers fata de alte Case de moda, care supravegheau foarte atent contrafacerile, domnisoara Coco Chanel avea sa se lase copiata, stiind foarte bine ca hainele iesite din atelierele sale aveau o calitate care le distingea imediat de imitatiile ce inundau piata. Aceasta atitudine realista ar fi putut sa arate calea sectorului haute couture, daca acesta ar fi dorit sa-si pastreze audienta universala si rolul de responsabil unic al schimbarilor de moda, caci pentru a adera la piata largita de dupa razboi el ar fi trebuit sa-si transforme radical structura si organizarea.

Producatori Camasi Barbati


Daca bijuteriile care au apartinut unor celebritati se vand astazi la preturi exorbitante, tinerii hippie poarta bijuterii ce au o valoare mai mult sentimentala. Dupa moda punk, ce a introdus acele de siguranta printre bijuterii, asistam astazi la o noua moda: regizorii celebri si starurile poarta cruci. Moda crucii la Hollywood a fost lansata de Prince si Spike Lee. Camasa Maneca Scurta; Din secolul al X-lea utilizarea lor a fost permisa si inaltilor functionari, iar incepand cu secolul al XH-lea, si negustorilor bogati. Atat femeile, cat si barbatii purtau evantai - fie de tip rigid, din matase alba intinsa pe un cadru rotund sau oval (model chinezesc tipic), fie de tip pliant, decorat in culori vii si caligrafiat frumos (model coreean). Text sursa


Camasi Cambrate Barbatesti: La cererea lui Marilyn, care dorea o rochie cu adevarat istorica, pe care numai ea sa indrazneasca sa o poarte, modistul Jean Louis s-a gandit sa foloseasca cea mai usoara si cea mai transparenta tesatura, cunoscuta sub numele de "sufleu de matase" sau "plasa". Aceasta este lucrata dintr-un fir de cincizeci de ori mai fin decat ata obisnuita. Rochia a fost pur si simplu "sculptata" pe trupul lui Marilyn. Rochiile de mireasa din secolul al XlX-lea pastrate in colectiile de costume vechi dovedesc ca tinerele obisnuiau sa se stranga in corset in ziua nuntii mai mult decat in celelalte zile, deoarece finetea taliei era un criteriu de frumusete. Pana atunci rochiile de mireasa fusesera de toate culorile curcubeului.

More results on: genti firma ieftine, rochii unicat, incaltaminte sport barbati.

Colors

xkzlk

7CC7A4

Hex

124,199,164

RGB

1

Love

37

Views

1

Favorite

0

Comments

Lake

9DC681

Hex

157,198,129

RGB

1

Love

25

Views

1

Favorite

0

Comments

Rainy Day

98D1BE

Hex

152,209,190

RGB

2

Loves

57

Views

1

Favorite

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

No tags, add some!

Palette License

  • Credit must be given to genti19.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.