Perdele

0

Loves

0

Comments

56

Views

About This Palette

By perdele202

Nov 29, 2013
with Basic Palette Maker
56 COLOURlovers viewed this page and think perdele202 is a legend.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Panouri Textile

Materiale pe rejansa – Sunt acele confectii ale perdelelor si draperiilor in care la partea de sus, unde se prinde pe sistemul de culisare se adauga un material textile ramforsat (mai rezistent). Acesta prezinta 2 sau mai multe randuri de buzunare pe care se ataseaza agrafe din plastic care permite prinderea materialului de system.

Desi nu pare important iar dorinta de a le avea la geam cat mai repede ne face sa luam decizii pripite uneori, fara sa constientizam aceste aspecte, noi incercam sa asiguram si sa informam clientii despre aceste aspecte care, in final, contribuie la confortul dvs. in solutiile viitoare.

Materiale Textile :Decorin a dezvoltat si produs o gama de sine din aluminiu foarte flexibile, estetice si functionale care se pot adapta tuturor tipuri de ferestre, in bovindou sau arcade, sau pe drept.

Materiale Textile

Si, nu cel mai lipsit de importanta argument, perdelele si draperiile tin de clasicism, de perioada regilor si reginelor, deci va vor face sa va simtiti minunat in locuinta dvs. si, in plus, nu se vor demoda niciodata. Asadar, va invitam la o sedinta de shopping!

Pe de alta parte, lumea reala este aici, intre cladiri. Abia daca ne mai despart cativa metri de cladirile vecine. Intrebarea cea mai frecventa a clientilor nostri, din experienta, este urmatoarea:
“Cat de trasparent este materialul ales? Se vede inauntru? ”

Materiale Textile : Sistem G1, manevrabile cu snur textil, fara atingere, perdele mai curate, avantajul acestora este canalul de rulare care se gaseste pe spatele sinelor, iar forma calaretilor permite materialului sa acopere in intregime sina, mai estetic,

Panouri Textile Este adevarat ca in ziua de azi astfel de servicii poate sunt mai des intalnite, dar consideram ca am fost compania care a inspirat piata de profil. Ca urmare, avem multi colaboratori in Bucuresti si in alte orase, iar serviciile la cheie au fost oferite in toata tara de la inceput. Cererea care exista in prezent din partea colaboratorilor ne face sa credem ca produsele oferite sunt de calitate, felxibile si viabile. Aceasta inseamna respect pentru clientii nostri care au facut posibila existenta Decorin.

Galerii Rotunde Si, nu cel mai lipsit de importanta argument, perdelele si draperiile tin de clasicism, de perioada regilor si reginelor, deci va vor face sa va simtiti minunat in locuinta dvs. si, in plus, nu se vor demoda niciodata. Asadar, va invitam la o sedinta de shopping!

More results: Rejansa Galerii Rotunde Panouri Textile

Colors

passion

981459

Hex

152,20,89

RGB

2

Loves

5

Views

1

Favorite

0

Comments

push pop

DB78AC

Hex

219,120,172

RGB

1

Love

190

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Perdele Images

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

Palette License

  • Credit must be given to perdele202.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›