Tamplarie pvc

0

Loves

0

Comments

59

Views

About This Palette

59 COLOURlovers viewed this page and think tamplarie156 is better than chocolate.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Ferestre

Venim in intampinarea dvs. cu feroneria Winkhaus activPilot , un tip unic de feronerie pentru ferestre - pe plan mondial,care ofera un sistem de inchidere original,cu manevrare foarte usoara,dar si mai multa protectie si etanseitate.

Specialistii afirma ca exista mai multe cauze care pot conduce la aceste inconveniente. Ei sustin ca fie s-au folosit profile PVC cu mai putin de 3 camere de aer, fie geamul este de calitate slaba si pierde caldura, fie etansarea pe conturul ramelor nu a fost facuta atat la interior, cat si la exterior sau nu s-a folosit banda comprimata. In plus, exista si posibilitatea ca fereastra sa nu fie montata corect, adica de la mijlocul parapetului catre interior (in zona calda).

Modele Termopane :EKOSOL 70 este un sistem culisant cu o adancime a profilului de 70 mm si o geometrie interna impartita in 3 camere de izolare; are un design clasic conferit de muchiile usor rotunjite.

Ferestre Pvc

Pragul, de conceptie proprie VEKA, este din aluminiu combinat cu PVC pentru a se optimiza izolarea termica. Configuratia pragului permite montajul ingropat in sapa.

Pentru toti actorii pietei de ferestre, usi si fatade – beneficiari, furnizori si montatori de tamplarie, producatori de geam termoizolant si proiectanti, condensul este un subiect ce nu trebuie neglijat sau exacerbat fara a cunoaste cauzele aparitiei lui. In privinta popularelor “termopane” cel mai intalnit caz este cel al aparitie apei de condens pe suprafata cea mai rece a locuintei, ca rezultat al faptului ca umiditatea din aer depaseste limita de saturatie a aerului la temperatura din interior. Pentru ca indiferent de coeficientul de izolare termica al unei tamplarii, atat din punct de vedere al profilelor cat si al geamului folosit, fereastra ramane cea mai rece suprafata dintr-o locuinta si atunci cand se intrunesc conditiile de formare a condensului el se concretizeaza la nivelul geamului.

Preturi Termopane : Sistemul SOFTLINE 82 este disponibil in aproape 50 folieri in culori RAL, in imitatii de lemn sau in folieri metalice termorefractare, pe ambele fete, numai in exterior sau numai in interior. De asemenea, sistemul permite placari cu aluminiu.

Modele Termopane EKOSOL 70 este un sistem culisant cu o adancime a profilului de 70 mm si o geometrie interna impartita in 3 camere de izolare. EKOSOL 70 are un design clasic conferit de muchiile usor rotunjite.

Termopane Bucuresti Pragul, de conceptie proprie VEKA, este din aluminiu combinat cu PVC pentru a se optimiza izolarea termica. Configuratia pragului permite montajul ingropat in sapa.

More results: Preturi Termopane Modele Termopane Usi Ferestre Pvc

Colors

asdas

CB6239

Hex

203,98,57

RGB

0

Loves

0

Views

0

Favorites

0

Comments

hawt orange

E1521A

Hex

225,82,26

RGB

0

Loves

80

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Tamplarie pvc Images

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

Palette License

  • Credit must be given to tamplarie156.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›