huse iphone

0

Loves

0

Comments

60

Views

About This Palette

By huse471

Feb 25, 2013
with Basic Palette Maker
60 COLOURlovers viewed this page and think huse471 is the epitome of creativity.

Rank

N/A

Today

N/A

Week

N/A

Month

25,000+

All-Time

Description

Accesorii Samsung Galaxy S3

Apple colaboreaza cu producatorul francez de cartele de telefon Gemalto pentru dezvoltarea unui SIM care i-ar permite sa vanda abonamente si, deci, sa intre in concurenta cu operatorii mobili, relateaza Les Echos, care nu citeaza insa nicio sursa identificabila.
Apple elaboreaza acest sistem de mai mult timp si in cel mai mare secret cu Gemalto, cu care ar fi semnat “un contract de securitate draconic”, adauga cotidianul francez.
Gemalto, care furnizeaza in prezent cartele pentru operatorii de telefonie mobila, a construit o platforma care ii permite sa gestioneze el insusi functiunile unei cartele SIM. Geamlto a refuzat sa comenteze informatia.

n mare numar de utilizatori englezi de iPhone au întârziat astazi la serviciu, din cauza unei defectiuni a ceasului încorporat în telefon, care nu a trecut automat la ora de iarna.
Marea Britanie a trecut, ca de altfel întreaga Europa, la ora de iarna sâmbata noapte. Ceasul ultimei versiuni a smartphonului Apple s-a potrivit automat la noua ora, dar softul de alarma a ramas blocat la ora de vara.
Producatorul de calculatoare si telefoane american Apple n-a avut înca niciun comentariu despre aceasta defectiune. Firma a anuntat însa luna trecuta ca va trece la rezolvarea unei probleme similare constatate în Australia, când alarma s-a declansat cu o ora mai devreme, în momentul trecerii la ora de vara în aceasta tara.

Accesorii Samsung Galaxy S3 :Apple a anuntat miercuri ca va amâna din nou lansarea modelului de telefon iPhone 5 de culoare alba, termenul avansat acum fiind primavara viitoare, scrie Reuters. Generatia a patra a celui mai vândut gadget de la Apple a fost lansata în luna iunie, versiunea de culoare alba fiind programata pentru luna iulie, apoi pentru sfârsitul acestui an.
“Ne pare rau ca dezamagim din nou clientii care asteapta iPhone-ul alb”, a declarat purtatoarea de cuvânt a Apple Trudy Muller, refuzând sa explice întârzierea.
Apple nu a precizat niciodata de ce are probleme în ceea ce priveste productia modeului alb al iPhone 5. Compania a aratat doar ca varianta “este mai dificil de produs decât ne asteptam initial”.

Husa Samsung Galaxy Tab 2

Compania Apple a realizat în al patrulea trimestru fiscal un profit net de 4,31 miliarde de dolari, în crestere cu 70,3 procente comparativ cu perioada similara a anului trecut, însa actiunile companiei au scazut 6,1%.

Ce zici de descoperirea aceasta? Cu ajutorul nostru, iti vei impresiona nu numai iubita, dar iti vei apropia si cei mai buni dintre prieteni, prin propunerea inspirata pe care le-o poti face!

Husa Samsung Galaxy : Ultimul mare razboi din acest an între echipele comerciale, de marketing si comunicare ale Vodafone si Cosmote, numerele doi si trei pe piata locala de tele­fo­nie mobila, are în prim-plan tariful abonamentelor, vo­lumul de trafic de date inclus si nivelul subventiilor care vor fi aplicate la vânzarea smartphone-ului Apple iPhone 5.

Husa Ipad Mini Australienii care se bucura de razele soarelui pot afla cand e vremea sa se acopere pentru a evita razele ultraviolete care cauzeaza cancer cu ajutorul unei aplicatii iPhone, informeaza Reuters. Australia are una dintre cele mai mari rate de cancer de piele din lume, peste 1.850 de oameni murind din aceasta cauza, anual, un numar mai mare decat cel al deceselor provcate de accidente rutiere, potrivit Consiliului Australian al Cancerului. Doi din trei australieni vor fi diagnosticati cu cancer de piele pana la implinirea varstei de 70 de ani.

Husa Samsung Galalaxy S3 Mini Compania Apple a realizat în al patrulea trimestru fiscal un profit net de 4,31 miliarde de dolari, în crestere cu 70,3 procente comparativ cu perioada similara a anului trecut, însa actiunile companiei au scazut 6,1%.

More results: Husa Samsung Galalaxy S3 Mini Husa Samsung Galaxy Tab 2 Husa Ipad Mini

Colors

adas

B1E064

Hex

177,224,100

RGB

0

Loves

4

Views

0

Favorites

0

Comments

sadasd

A0F417

Hex

160,244,23

RGB

0

Loves

5

Views

0

Favorites

0

Comments

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

Share This Palette

ShareShareShare on Facebook Share
Grab this Badge Code
Get this Palette Image
Use in a Slack theme

Favorited By

Tags

Palette License

  • Credit must be given to huse471.
  • Commercial use is not allowed.
  • Derivative works are allowed, but must be shared with this license.
CC-BY-NC-SA

Download Options

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›

Latest Colors

//View More ›
X

Terms Updated

We’d like to inform you that we have updated our Terms of Use. The most substantive changes are:

This platform was acquired by a joint venture in Israel.
changes have been made to the relevant jurisdiction for disputes which may arise out of your use of the platform.
Changes made to the monetization of users’ creations and the ability to opt out from your account settings.

Please view the revised Terms here. If you don’t mind anything there, then you don’t need to do anything. Your continued use of the platform will constitute your acceptance of the latest version of the Terms. If you disagree with anything there, you can terminate your account within seven days from today.