Join in the Colorful Conversations

Looking for answers to your color questions, have some advice to give... or simply want to get to know your fellow COLOURlovers? You're in the right place.

Forums»Site Info»Bugs»What'd you do?!

What'd you do?!

Create New Topic
Showing 101 - 120 of 134 Comments
Team
ycc2106 wrote:

If I use 'reply' I can get the content back but all the hex codes have become RGB (which is annoying to copy & input in the color wheel)


Can you link to the comment in question? And also fill this our for me?

http://supportdetails.com/?recipient=chris@colourlovers.com

Thanks! :-)
It happens a bit here and there... I don't remember exactly
The screenshot above is this comment
I checked the ones on the same page: comments above are OK - but all the following ones are garbage.


Sent form! =)

Thanks for looking in to this.
I used to get jibberish occasionally when posting or replying on the 5-Word Story Palette Game group, moderated by Artspectrum. I think the group was disbanded so that's not going to help much is it?

http://www.colourlovers.com/group/5-Word_Story_Palette_Game/conversations/10838/Continuum?page=4

ycc2106 wrote:
It happens a bit here and there... I don't remember exactly
You too? oh good!
I mean: Good, it's not my computer! ^^'

Found an other one here

I know it's something to do with the encoding - looks like the garbage I get when I open a a file with the wrong encoding... But I never saw it suddenly change in the middle of a page!
An other here - but this one, when I click reply has 6 HTML b tags added
????
OK - I think I found out why HTML errors
It just happened on a new page - it went away when I corrected the error

Except the error expands to the next comment. The 1st error was on the 2nd comment - I had to correct all the other ones below - one after the other
OK - this time I decided to say it:

I use the Mac system wide adblocker: Glims and when there's 'securepubads.g.doubleclick.net' ads - the sidebar doesn't load.
It's like the page obliges me to load them or I don't get no sidebar... and it won't give up!
...and me neither! =P

and I can't edit comments if the sidebar doesn't load..
This only happens with Chrome - what can I do apart change browser? and wait until those certain ads change?
Sanyu replied on her profile page! xD
-I'm not the only person seing strange codes sometimes
Strange - I never had nor heard about this before..

I'm using a friends^'s PC (windows) because my mac is at the hospital

On some pages when I want to edit a comment the characters have become garbage

img

If I use 'reply' I can get the content back but all the hex codes have become RGB (which is annoying to copy & input in the color wheel)

oooh - groups search results- the sidebar is at the bottom of the page!

Using FF 3.6.13 on Vista - but I just now tried it with browser labs - shows the same thing
Ahh! Something very weird happen here

The page half disappeared? @@

and it's not just that page - it's the whole group!

I posted a comment and it disappeared!!
a simple comment - no block tags
I think we're in the middle of a code push, maybe?

ycc2106 wrote:
Ahh! Something very weird happen here

The page half disappeared? @@

and it's not just that page - it's the whole group!

I posted a comment and it disappeared!!
a simple comment - no block tags
Apparently...
can't create group pages... I get:
Server error
The website encountered an error while retrieving http://www.colourlovers.com/op/add/groupDiscussion/3344. It may be down for maintenance or configured incorrectly.

Thanks.. I'll wait to create the new CLAD page. ^^'

Meanwhile, we can still continue CLAD - and post the creations later
November 17 2011
Kiki Pixley is our CL artist of the day!
If any of them inspires you to make a pattern, or the colours to make a palette: tag it CLAD and post your creations to CLAD when possible...


praxicalidocious wrote:
I think we're in the middle of a code push, maybe?

ycc2106 wrote:
Ahh! Something very weird happen here

The page half disappeared? @@

and it's not just that page - it's the whole group!

I posted a comment and it disappeared!!
a simple comment - no block tags
Team
Hey everyone,

We had a serious issue with the database about an hour ago which has been fixed. Let the COLOURloving commence! :-)
PureForm wrote:
Hey everyone,

We had a serious issue with the database about an hour ago which has been fixed. Let the COLOURloving commence! :-)

Thanks for sorting everything out so fast! I hope it wasn't too much work. :)
Well done! this one did seem serious!
+ thank we didn't lose any data! I was a bit worried... ^^'
PureForm wrote:
Hey everyone,
We had a serious issue with the database about an hour ago which has been fixed. Let the COLOURloving commence! :-)
huege wrote:
I used to get jibberish occasionally when posting or replying on the 5-Word Story Palette Game group, moderated by Artspectrum. I think the group was disbanded so that's not going to help much is it?


I miss that group! I created Palette Tells a Story to replace it, but it will never really be the same. This group is doing much better though. :-)
Reply

ereseigh

Posted 56 seconds ago

My Seamless Studio stopped working! Seems I have the exact same problem as Peaches6 (see below) I also have Windows 7, latest updates, and it worked well for a while on same PC when I first installed it, but then started crashing. The crashes boot me off Windows and force a restart. They occur most often when I'm working with streaming video, and the crashes stop when I uninstall. When I reinstall they start again and with increased in frequency. Now I have nothing. I've uninstalled and reinstalled, Seamless and my task manager say the program is installed and running. When I click, there is no visual.. Please help!

Peaches6- did you have any other problems with Seamless before the no-go? Did you find a solution?
*******************************************************************************

Peaches6

Posted 1 month ago

In the last week, I have bought Seamless Studio twice.I download, get my key (I have 3) CC & P it in place, get the green check mark and click on complete registration. Then, the software opens, however, NOTHING happens. I cannot click on anything. It won't even close the program! After paying $29.00 and another $19.00, sure would like to have software that works as it should. My computer runs Windows 7 and I have the newest version of Firefox. I have this same program on this computer before and it worked great. Thanking you now for helping with this. Peaches6
Great conversation !!!
You must be logged in to post a comment.

Recent Discussion Comments

Latest Articles

//View More ›

Latest Colors

//View More ›

Latest Palettes

//View More ›

Latest Patterns

//View More ›