Here you'll find the Palettes and Patterns to help make the best creative digital art decisions.

Channels»Digital Art»Forums»Business»The High ROI of Color»TOU for Seamless Lite/Studio?

Join in the Colorful Conversations

Looking for answers to your color questions, have some advice to give... or simply want to get to know your fellow COLOURlovers? You're in the right place.

TOU for Seamless Lite/Studio?

Create New Topic
Showing 1 - 3 of 3 Comments

aqualee

Just curious if anyone can find terms of use for the pattern making tools. Can I use the patterns I make for commercial projects?

FairyPartiesSydney

I haven't seen anything on the site that says you can't...if I were you, I'd only use patterns and templates you created yourself though.

anneclairdelune

You're talking about pattern template you have created with seamless studio or lite ?
You must be logged in to post a comment.

Recent Discussion Comments

malcolmforma
malcolmforma
Posted 35 minutes ago

Dette er en anden sjov post fra vores venner over atLilSugar! Hver uge vil vi bringe dig det bedste i stil, underholdning, skønhed, mode og andre fantastiske historier fra eksperterne end hos LilSugar. I denne uge de bringer os 10 raske, hurtig og enkel skærmbillede og gå morgenmad for din familie.Første kig på Rosie Pope barsel kollektionI teorien vi alle elsker at sidde ned til en familie morgenmad alle ugens syv dage perusing papiret, sipping vores kaffe, fylde børnene plader med noget hjertelig og nærende. I virkeligheden? At en anden historie. Med morgen rush ofte strækker selv til weekenden, hårdt nok det at få alle, hvor de har brug for at være på tid, endsige nyde en siddende måltid sammen. Men en sund morgenmad er stadig en vigtig del af hver dag, især for voksende organer. Tjek disse 10 hurtig, nem og sund takeaway måltider for dig og din familie. . . fordi nogle gange, bare nødvendigt at spise og køre!1. Marcus Samuelsson Avocado Banana SmoothiesEn fyldning, næringsstof pakket smoothieinspired af traditionelle indiske lassi gør en lækker morgenmad drink, selv når det serveres i en gå cup!2. Banana hundebidintet helt som det klassiske combo af banan og jordnøddesmør, og theseBanana hundebid fra Weeliciousadd et sjovt twist, at børn er sikker på at elske.3. Selleri og Blueberry SmoothieDisguise veggies i thiscelery og blåbær smoothie fra Victoria Boutenko Green For Life. Det pakket med antioxidanter og rig på kalium, C-vitamin, K-vitamin, mangan og fiber.4. Mini Blueberry Citron MuffinsFor en lys bid, The kitchn mini blåbær citron muffinsare den perfekte størrelse til at tilfredsstille små maver.5. Morgenmad QuesadillasHvad kid wouldn elsker tanken om mexicansk mad om morgenen Weelicious Breakfast Quesadillasrequire? blot tre grundlæggende ingredienser, og er en fantastisk måde at krydre AM rutine.6. Green Egg MuffinsDisse littleegg muffinsare et sted mellem frittatas og quicher, fyldt med sunde ingredienser som grønkål og krydderurter, og er endda glutenfri.7. 5 Minute Granola BarThesefuel fyldt granola barstake kun få minutter til at gøre, og kan let tilpasses med en række frugt, nødder og korn tilføjelser en stor grab og gå mulighed for på flugt børn (og deres forældre!).8. Boghvede vaflerdet svært at tro, at thesebuckwheat vafler er også veganske og gluten fri. Top med bananer, bær, eller jordnøddesmør for en tilfredsstillende morgen måltid.9. Muffin Tin Bacon og ægPack anentire måltid i bordeaux 7s en muffin tinwith denne hjertelige, krydrede opskrift fromMuffin Tin Chef.10. Peanut Butter og Jelly Pancake SandwichesFor et nyt spin på en gammel favorit, lag PB mellem to sølv dollar størrelse pandekager.denne hjemmeside giver information af generel karakter og er designet til uddannelsesmæssige formål. Hvis du har nogen bekymringer om din egen sundhed eller sundheden for dit barn, bør du altid konsultere en læge eller andet sundhedspersonale.

malcolmforma
malcolmforma
Posted 35 minutes ago
Dette er en anden sjov post fra vores venner over atLilSugar! Hver uge vil vi bringe dig det bedste i stil, underholdning, skønhed, mode og andre fantastiske historier fra eksperterne end hos LilSugar. I denne uge de bringer os 10 raske, hurtig og enkel skærmbillede og gå morgenmad for din familie.


Første kig på Rosie Pope barsel kollektion


I teorien vi alle elsker at sidde ned til en familie morgenmad alle ugens syv dage perusing papiret, sipping vores kaffe, fylde børnene plader med noget hjertelig og nærende. I virkeligheden? At en anden historie. Med morgen rush ofte strækker selv til weekenden, hårdt nok det at få alle, hvor de har brug for at være på tid, endsige nyde en siddende måltid sammen. Men en sund morgenmad er stadig en vigtig del af hver dag, især for voksende organer. Tjek disse 10 hurtig, nem og sund takeaway måltider for dig og din familie. . . fordi nogle gange, bare nødvendigt at spise og køre!


1. Marcus Samuelsson Avocado Banana Smoothies


En fyldning, næringsstof pakket smoothieinspired af traditionelle indiske lassi gør en lækker morgenmad drink, selv når det serveres i en gå cup!


2. Banana hundebid


intet helt som det klassiske combo af banan og jordnøddesmør, og theseBanana hundebid fra Weeliciousadd et sjovt twist, at børn er sikker på at elske.


3. Selleri og Blueberry Smoothie


Disguise veggies i thiscelery og blåbær smoothie fra Victoria Boutenko Green For Life. Det pakket med antioxidanter og rig på kalium, C-vitamin, K-vitamin, mangan og fiber.


4. Mini Blueberry Citron Muffins


For en lys bid, The kitchn mini blåbær citron muffinsare den perfekte størrelse til at tilfredsstille små maver.


5. Morgenmad Quesadillas


Hvad kid wouldn elsker tanken om mexicansk mad om morgenen Weelicious Breakfast Quesadillasrequire? blot tre grundlæggende ingredienser, og er en fantastisk måde at krydre AM rutine.


6. Green Egg Muffins


Disse littleegg muffinsare et sted mellem frittatas og quicher, fyldt med sunde ingredienser som grønkål og krydderurter, og er endda glutenfri.


7. 5 Minute Granola Bar


Thesefuel fyldt granola barstake kun få minutter til at gøre, og kan let tilpasses med en række frugt, nødder og korn tilføjelser en stor grab og gå mulighed for på flugt børn (og deres forældre!).


8. Boghvede vafler


det svært at tro, at thesebuckwheat vafler er også veganske og gluten fri. Top med bananer, bær, eller jordnøddesmør for en tilfredsstillende morgen måltid.


9. Muffin Tin Bacon og æg


Pack anentire måltid i bordeaux 7s en muffin tinwith denne hjertelige, krydrede opskrift fromMuffin Tin Chef.


10. Peanut Butter og Jelly Pancake Sandwiches


For et nyt spin på en gammel favorit, lag PB mellem to sølv dollar størrelse pandekager.


denne hjemmeside giver information af generel karakter og er designet til uddannelsesmæssige formål. Hvis du har nogen bekymringer om din egen sundhed eller sundheden for dit barn, bør du altid konsultere en læge eller andet sundhedspersonale.
xOwllight
xOwllight
Posted 2 hours ago
The_Groove_Has_Died
+
Truth_comes_out
=
Stop_Killing_My_Vibe
malcolmforma
malcolmforma
Posted 3 hours ago

Der er mange alarmerende og skræmmende ting under graviditet. Disse indbefatter, men er ikke begrænset til: kopper fuld af urin, ultralyd, upasteuriseret ost og baby register. Hvordan er du formodes at vide, hvad dit barn har brug for, når a) du aldrig har ejet en baby og b) du ikke ved, hvad dit barn vil kunne lide? Nu da jeg er ni måneder inde i mor business, ville jeg føle en smule mere behagelig gå ind i en baby butik bevæbnet med registreringsdatabasen pistol. Uanset om det er et familiemedlem eller lejede hjælp, bare sørg for at have det linet op før tid det vil være alt hvad du kan gøre for at holde på toppen af ​​laundry.2. Briller værktøj kitMany legetøj, ligesom Sleep Sheep, har svært tilgængelige batterier af indlysende grunde. Du skal bruge en miniature skruetrækker som dem, der findes i et briller værktøjskasse, hvis du vil beholde disse batterier kører og når du finder det legetøj, der holder din nyfødte i drømmeland, vil du gøre noget for at holde batterierne running.3. Opbevaring af fødevarer ContainersYou'll brug for mad opbevaringsbeholdere og masser af dem. Fra rester af de lækre måltider folk bringer efter du kommer hjem fra hospitalet til barnets mad et par måneder nede ad vejen, vil du blive overrasket over, hvor hurtigt disse fylde (og fylde dit køleskab). Sørg for at det er BPA fri, hvis du vælger plastic.4. Vandtæt etiketter og markersIf dit barn går i daginstitution eller nogen form for program med andre børn, du ønsker at mærke sine ting. Kan du forestille dig dit barn chugging anden mors modermælk ved en fejl? Jeg forestiller mig, etiketter er også praktisk, hvis du har flere children.Hire en professionel, eller ring på en tjeneste med en ven, der er en virkelig god fotograf og få det på kalenderen, før barnet er født, hvis du vil have de søde nyfødte billeder. Tænk over hvilke lejligheder og milepæle, du ønsker at personen at fange. Mange fotografer vil arbejde med dig om priser, hvis du forpligte sig til et par forskellige sessioner over det første år eller so.6. Baby Nail FilesCutting de bittesmå fingernegle og tånegle er nok til at gøre enhver ny mor rystende og svedig. Og selv hvis du har modet til at klippe, er der stadig skarpe kanter, der har brug arkivering ned. De neglefile er hvor det er på. Erfaren mor tip: Fil mens babyens sove. Må ikke du ønsker nogen ville manicure dig, mens du sov? 7. Sygepleje PJsPhoto: Hvide Æbler / Creative CommonsYou'll bruge en masse timer i din pyjamas, især lige efter barnet er født. Investere i nogle nice sygepleje pyjamas som Majamas. Min svigermor fik mig nogle, som er så behagelig (og søde) Jeg har ofte betragtes bære dem ud af huset. (Fuld tilståelse, en dag jeg kastede en trøje over skjorte og gjorde.) 8. Takkekort StampsPhoto: Michael Scott / Creative CommonsPurchase nogle sjove brevpapir eller almindelig takkekort at få klar. En af mine venner gav mig personlig stationær med min datters navn fra Linvites mens jeg var på hospitalet, og jeg endte med at bestille mere. Folk er usædvanligt generøs, når det kommer til babyer. Du vil blive chokeret over, hvor mange måltider, gaver og blomster, du modtager efter kommer hjem fra hospitalet, så være nike roshe run womens parat til at sende en note tak.

sundancer
sundancer
Posted 3 hours ago
Youre_a_Tulle!

Latest Articles

//View More ›

Latest Digital Art Colors

//View More ›

Latest Digital Art Palettes

//View More ›

Latest Digital Art Patterns

//View More ›